Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ένας άνθρωπος/παράγοντας που βάζει υψηλούς στόχους.

Πάρτι στ' αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας στο Σινάν Ερντέμ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο να παίζει μπουγέλο με τους διεθνείς και να φωνάζουν μαζί ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος γιόρτασε με τη ψυχή του το θρίαμβο της Εθνικής ομάδας στην Τουρκία στα αποδυτήρια του Σινάν Ερντέμ και μάλιστα πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς.

Όταν ακούστηκε η φράση «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ο Βαγγέλης Λιόλιος εμφανίστηκε κι άρχισε να καταβρέχει με νερό τους διεθνείς. Πανευτυχής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, είδε το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να δίνουν τη ψυχή τους στο γήπεδο και να παίρνουν μια πολύ μεγάλη νίκη που φέρνει το αντπροσωπευτικό μας συγκρότημα πολύ κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες και συνέχισε να τους πετάει νερά. Στη συνέχεια μαζί με τα στελέχη της Εθνικής ομάδας κι αφού προσκάλεσε τον Δήμο Ντικούδη, τον Νίκο Ζήση καθώς επίσης και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΟΚ, Ντίνο Σβερκούνο όπως και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ, Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο, φώναξαν μαζί ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ πριν αποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι έγινε στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας

Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που πιστοποίησε ότι ΕΝΩΜΕΝΟ το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να πετύχει πολλά. Στους δύο αγώνες με την Τουρκία υπήρξε συσπείρωση όλων των δυνάμεων, προς όφελος της Εθνικής ομάδας που αποτελεί τον καθρέπτη του μπάσκετ στη χώρα μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που απέδειξαν ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.,