ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Η ανάρτηση στο Instagram για το μπάσκετ του Ολυμπιακού που άναψε φωτιές λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα – Χαμός στα σχόλια

«Πες μου αν ειναι να μπεις,να μην κοψω την nova!γιατι με τους αλλους ειναι σιγουρο!»
Μιλτιάδης Μαρινάκης: Η ανάρτηση στο Instagram για το μπάσκετ του Ολυμπιακού που άναψε φωτιές λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα – Χαμός στα σχόλια

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης δεν μπορεί να έκανε τυχαία αυτή την ανάρτηση στον λογαριασμο του στα Social Media, με τον ίδιο με τη φανέλα του Κάναν στο ΣΕΦ.

Το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ το Sportime είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Μιλτιάδη Μαρινάκη να μπει στον μπασκετικό Ολυμπιακό και την αρνητική απάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων, ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη επανήλθε με ανάρτησή του.

Δεν περιείχε κάποιο λεκτικό η ανάρτηση. Μόνο τον ίδιο στο ΣΕΦ και μία καρδιά με μία μπάλα μπάσκετ (🏀❤️) όμως στα σχόλια έγινε χαμός από φιλάθλους του Ολυμπιακού που καλούσαν τον Μιλτιάδη Μαρινάκη να μπει στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

«Μπες μαζί με τους αγγελοπουλους να γίνει ζημια»

«Μιλτιαδη πάρτε την ΚΑΕ»

«Μιλτιάδη εσύ και ο πατέρα σου, είστε η μόνη ελπιδα σε αυτό το τμήμα.»

«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ..»

«Μίσιτς μιχαηλουκ φουρνιερ Σάσα να τους γ@@@@@@@ε Μιλτιάδη»

«Μπαίνει στην καε ο Μαρινάκης τελειώσατε βαζελια»

«Σε παρακαλώ μπες στην ΚΑΕ !!! Να γίνει χαμός»

«Μίλτο οέ , πάρε την ΚΑΕ ♥️🤍♥️»

«Ποστ στο ΣΕΦ με μπλούζα μπάσκετ μεσημεριάτικα ? Ταξίδι στην Βοστόνη ( που παίζει ο μιχαιλιουκ )? Τυχαία όλα αυτά ? Μακάρι !🔴⚪️🔴»

«Τρέλανε μας Μιλτιάδη…Δώσε πόνο στον Τρακη!!Κάνε τον Ολυμπιακό μας ισάξιο με ομάδα του NBA!!!!»

«Πες μου αν ειναι να μπεις,να μην κοψω την nova!γιατι με τους αλλους ειναι σιγουρο!»

«Μιλτιάδη, βάλε πλάτη στην ΚΑΕ αν μπορείς αγόρι μου, μόνο και μόνο για αυτόν τον αλήτη, που βεβηλωνει τον ΘΡΥΛΟ κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.»

«Πάρτε την ΚΑΕ να μην τους βλέπουμε καν.. Μόνο Ολυμπιακός»

«Τελειώστε τους και εκει…μονο αυτό τους έχει μείνει …»

Διαβάστε επίσης:

Οι φήμες για Μαρινάκη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού δυσκολεύουν το καλοκαίρι των Αγγελόπουλων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλτιάδης Μαρινάκης: Η ανάρτηση στο Instagram για το μπάσκετ του Ολυμπιακού που άναψε φωτιές λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα – Χαμός στα σχόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.