×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπαρτσελόνα: Αντιδρούν Αμπρίνες και Ρίμπας στις μειώσεις συμβολαίων!


    Λευτέρης Παυλίδης

Μπαρτσελόνα: Αντιδρούν Αμπρίνες και Ρίμπας στις μειώσεις συμβολαίων!. Μέσω αναρτήσεων, Άλεξ Αμπρίνες και Πάου Ρίμπας αντέδρασαν μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για μείωσεις στα συμβόλαια των παικτών.


Άνω-κάτω έχει γίνει η μπασκετική Μπαρτσελόνα μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου για μειώσεις της τάξης των 70% στα συμβόλαια των παικτών (όλων των τμημάτων). Μια απόφαση που θα διαρκέσει από τις 23 Μαρτίου έως ότου η κατάσταση επανέλθει στην κανονικότητα. 

Μετά τον Μάλκομ Ντιλέινι σειρά πήραν και οι Άλεξ Αμπρίνες και Πάου Ρίμπας όσον αφορά τις αντιδράσεις στην παραπάνω απόφαση του καταλανικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα: «Εμφύλιος» ελέω «κυβίστησης» Μίροτιτς

Συγκεκριμένα ο Αμπρίνες αντέδρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου και έγραψε: «Δεν ξέρω ποιος διαρρέει πράγματα που έχουν ειπωθεί μόνο σε ένα προσωπικό γκρουπ στο WhatsApp μεταξύ παικτών και μελών της ομάδας… Αλλά ο μοναδικός λόγος που βλέπω εγώ είναι να καταστραφεί η ομάδα. Δεν θα το κάνετε ή αν τα καταφέρετε, θα μείνετε χωρίς ομάδα».

Από την μεριά του ο Ρίμπας έγραψε επίσης στο twitter κάτω από tweet του συμπαίκτη του Νίκολα Μίροτιτς: «Διαρροές ή χειραγωγήσεις που έχουν στόχο την διάλυση των αποδυτηρίων δεν είναι καλοδεχούμενες! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, παρά τις δυσκολίες που βιώνει ο καθένας μας».


Τελευταία Νέα