ΑΕΚ: Και ο Ίλια, περιμένει…


Agent Greek

ΑΕΚ: Και ο Ίλια, περιμένει…


Αν μία από τις καλύτερες περιπτώσεις από τον Τάνκοβιτς που φέρεται πως είχε προκρίνει η ΑΕΚ για τη θέση των εξτρέμ ήταν ο Μπρίαν Λίνσεν, τότε… χαλάλι!

Μιλάμε για τον επί χρόνια πρώτο σκόρερ και πρώτο ασίστμαν της Φίτεσε. Αν όμως ο «Τάνκο» ήταν μια φορά δύσκολος, ο Ολλανδός είναι… δέκα! Φυσικά και εξετάστηκε από τον Ιβιτς, ο οποίος την ολλανδική αγορά την έχει. Και εξετάστηκε και νωρίς. Το ίδιο νωρίς όμως ο Σέρβος κατάλαβε πως ο ανταγωνισμός στον οποίο πήγαινε να μπλέξει η ΑΕΚ ήταν (και παραμένει) έξω από τα κυβικά της.

Και φυσικά, για να μην τρελαθούμε και τελείως, ο Λίνσεν δεν «κόπηκε» από κανέναν στην ΑΕΚ. Ο,τι κριτήριο έχει τεθεί για τη θέση, ο 29χρονος αρχηγός της Φίτεσε, το πληροί. Απλώς, οι δικές του προτεραιότητες δεν έχουν την Ελλάδα στην κορυφή τους (όπως άλλωστε και για τον Τάνκοβιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίνσεν: Η σκέψη της ΑΕΚ και τα 350.000 ευρώ

Και έτσι, και εδώ, όπως και με τον Τάνκοβιτς, ο Ίβιτς αρκείται πλέον σε παρακολούθηση και… προσευχές. Δεν μπορεί άλλωστε να κάνει έτσι κι αλλιώς κάτι περισσότερο εφόσον οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αγορά… ουρά.

Αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Το μήνυμα, ξεκάθαρο, σαφές και χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης και πρωτοβουλιών, που έχει πάρει ο Σέρβος από την κορυφή είναι να μην κάνει απολύτως τίποτα. Καμία κίνηση, καμία πρόταση, τίποτα απολύτως. «Περιμένουμε»…


Sportime Extras