Ολυμπιακός: Ο Καμαρά… αποκήρυξε τον Ισά!

Ολυμπιακός: Έτσι… αποχαιρέτησε τον Πιέρ Ισά ο Μαντί Καμαρά, έτσι… χαιρετά και ο Agent Greek του καλοθελητές και τους (ακόμα) δύσπιστους.

Ολυμπιακός: Έτσι… αποχαιρέτησε τον Πιέρ Ισά ο Μαντί Καμαρά, έτσι… χαιρετά και ο Agent Greek του καλοθελητές και τους (ακόμα) δύσπιστους.

Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Μόνο η εξέλιξη του θέματος Καμαρά και το στάτους της εκπροσώπησής του. Τίποτα άλλο. Εδώ για πρώτη φορά γραμμένο ότι τα έχει σπάσει με τον Ισά.

Εδώ πως με την ευλογία του Ολυμπιακού περνάει casting ατζέντηδες. Εδώ ότι έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε επισήμως τη λύση της συνεργασίας του με τον Νοτιοαφρικανό και εδώ πως και εξαιτίας αυτής της κατάστασης, οι σχέσεις του Ισά με τον Ολυμπιακό, εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι απλά τεταμένες, αλλά απλώς ανύπαρκτες.

Διαψεύσεις προβλεπόμενες, διαψεύσεις μη προβλεπόμενες, λοιδορίες, εργολαβίες από άτυπα γραφεία Τύπου. Και στο φινάλε τι έμεινε; Η προχτεσινή δημόσια… αποκήρυξη του Ισά από τον Καμαρά. Φιλικά, γεια σας…

Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, άλλη μία: ό,τι γράφεται εδώ, δεν είναι μυθοπλασία. Δεν είναι copy paste. Δεν είναι follow up. Δεν είναι γραμμές. Είναι ρεπορτάζ.

Μπορεί να είναι κακό, μπορεί να μην είναι πάντα ορθό ή πλήρες, αλλά πάντα είναι προϊόν τρεξίματος, κόπου, δουλειάς. Και αυτό, βγαίνει και στην… σκηνή. Φαίνεται από την επιβεβαίωση της θεματολογίας και το πόσο όλη η (παρασκηνιακή/αποκαλυπτική – τρομάρα της… ) πιάτσα ακολουθεί και αυτήν την γωνιά και αυτήν την εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η κόντρα Καμαρά – Ισά!