Τις προάλλες, ο Μανωλίδης στο σημείωμα του, είχε αναφερθεί στην πιθανότητα να φύγουν Σα, Σεμέδο και Καμαρά. Πλέον, ξεπερνάει τα όρια της

Τις προάλλες, ο Μανωλίδης στο σημείωμα του, είχε αναφερθεί στην πιθανότητα να φύγουν Σα, Σεμέδο και Καμαρά. Πλέον, ξεπερνάει τα όρια της πιθανότητας.

Τις προάλλες, ο Μανωλίδης στο σημείωμα του, είχε αναφερθεί στην πιθανότητα να φύγουν Σα, Σεμέδο και Καμαρά. Πλέον, ξεπερνάει τα όρια της πιθανότητας.

Και μπορεί, ορθώς, να έχει σημειωθεί πάλι από αυτήν την εφημερίδα πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να μην αποχωρήσουν και οι τρεις (Σα, Σεμέδο, Καμαρά), αλλά πλέον φαίνεται πως το timing και η κατάσταση ξεπερνάει το όποιο βέτο ή επιθυμία του Πορτογάλου.

Το βασικότερο που δείχνει πως και οι τρεις είναι «φευγάτοι», πέραν των δικών τους κινήσεων και συζητήσεων, είναι τα μηνύματα που έρχονται και από τη διεθνή αγορά.

Και αν για τον Σα το πράγμα πλέον είναι φως-φανάρι με την προοπτική της Γουλβς (και μια άκρως επικερδής πώληση που θα ξεπεράσει τα 10 «χαρτιά»), για τους άλλους δύο παρότι ακόμη υπάρχει απόσταση από τα «θέλω» του Ολυμπιακού, τουλάχιστον όπως είναι αυτά που διαρρέουν και γνωρίζουμε, η εκτίμηση είναι πως θα υπάρξει συμβιβασμός στο φινάλε.

Για το καλό όλων. Γιατί, καλώς ή κακώς, όταν έχει καρφωθεί σε έναν ποδοσφαιριστή η ιδέα πως είναι η ώρα του να διεκδικήσει κάτι σε ανώτερο επίπεδο, είναι δύσκολο (αν όχι απίθανο) να τον κουμαντάρεις.

Να τον φέρεις στα μέτρα και στα νερά σου, να τον κρατήσεις focused και αφοσιωμένο στους στόχους της ομάδας.

Οπότε, από το να υπάρχει φθορά, αναγκαστικά, προτιμάται ο συμβιβασμός.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Χάλασε πολύ (ελληνικό) κόσμο το φινάλε Γκατούζο – Φιορεντίνα!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίγες ώρες πριν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ομολογία της δολοφονίας της Καρολάιν