Παναθηναϊκός

Μέχρι και τρεις μεταγραφές λέγεται πως θα κάνουν οι «πράσινοι», με τις υποσημειώσεις ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συναινέσει στην ικανοποίηση της εν λόγω ανάγκης.

Λογικό και… ευπώλητο να κυκλοφορεί ότι ο Παναθηναϊκός πάει φουλ για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Μέχρι και τρεις μεταγραφές λέγεται πως θα κάνουν οι «πράσινοι», με τις υποσημειώσεις ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συναινέσει στην ικανοποίηση της εν λόγω ανάγκης. Για την οικονομία της συζήτησης θα το δεχτώ. Οπως φυσικά και το ότι ο Μπόλονι θα είναι το απόλυτο αφεντικό στις επιλογές, μη λέμε τα ίδια. Ο Ντρεοσί δεν έχει έρθει στον Παναθηναϊκό για να κάνει μεταγραφές (τουλάχιστον δεν είναι αυτή η βασική του αρμοδιότητα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Έρχεται σκούπα!

Τώρα, για το τι θέλει ο Ρουμάνος, δεν θα συμμεριστώ τις κραταιές ρεπορταζιακές απόψεις.

Ναι, θα ήθελε κάτι καλύτερο στα δεξιά της άμυνας και ίσως να είναι και το ευκολότερο που μπορεί να αποκτήσει. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως με την αναβάθμιση (στα μάτια του…) του Αλεξανδρόπουλου «καίγεται» για χαφ.

Θα δει πρώτα τον Αγιούμπ σε ρόλο μάλιστα που ταιριάζει στον Ολλανδό με την επικείμενη αλλαγή συστήματος και μετά θα αποφασίσει.

Αυτό που δεδομένα θέλει, αυτό που δεδομένα ψάχνει και που μαθαίνω πως είναι βασική του προτεραιότητα είναι ένας εξτρέμ. Και, για να ξέρετε, η Γαλλία δεν είναι η κύρια βιτρίνα που βλέπει ο Μπόλονι.

Περισσότερο το Βέλγιο θα έλεγα (και οι παραπεταμένοι – φευγάτοι της Αραβίας…).