Παναθηναϊκός: Έχει χαθεί η μπάλα – Τα χειρότερα δεν αφορούν το αγωνιστικό


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Έχει χαθεί η μπάλα – Τα χειρότερα δεν αφορούν το αγωνιστικό


Ο,τι είχα να γράψω για τον Μπόλονι, τουλάχιστον εδώ ήταν γραμμένο μήνες. Το ποιος δικαιώνεται για τις διαψεύσεις και τις οργισμένες διαρροές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποδεικνύεται πλέον.

Παναθηναϊκός: Όπως και ό,τι γράφτηκε, εδώ, πάλι πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πως ο Ρουμάνος μετράει αντίστροφα. Ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου ο ένας δεν επικράτησε των πολλών.

Ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το ασύμβατο δεν αλλοίωσε το dna (ή ό,τι τέλος πάντων έχει απομείνει από αυτό στον Παναθηναϊκό).

Το θέμα λοιπόν δεν είναι ο Μπόλονι. Αύριο, την Κυριακή, σε μια εβδομάδα, στο τέλος της σεζόν, θα φύγει. Το θέμα είναι το κριτήριο που τον έφερε. Το θέμα είναι πως να βασιστείς πως θα… λείψει από την επόμενη απόφαση/επιλογή. Τα σημάδια, δυστυχώς, δεν είναι ευοίωνα. Και όχι μόνο λόγω παρελθόντος.

Την μέρα δηλαδή που βράζει ο τόπος, επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός επιλέγει να προτάξει τη δοκιμή ενός άγνωστου Αφρικανού επιθετικού στο Κορωπί. Που σε πονεί δηλαδή και που σε σφάζει ένα πράγμα.

Και παράλληλα, προσπαθεί να περάσει γραμμή, πως η κάτω βόλτα ήρθε μετά το πριμ που ζήτησαν – και δεν έγινε δεκτό – οι παίκτες για τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Πριμ που το ίδιο το club επέλεξε μέσω βίντεο να δημοσιοποιήσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την επίσκεψη του μεγαλομετόχο στα αποδυτήρια.

Παράλογο είπατε;

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras