Παναθηναϊκός: Τα συμβόλαια… καίνε τους τεχνικούς διευθυντές!


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Τα συμβόλαια… καίνε τους τεχνικούς διευθυντές!


Για μένα γράφω, για όσα εγώ ξέρω και μπορώ να δημοσιεύσω. Δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο, δεν σημαίνει ότι δεν κρίνομαι. Αξιολογούμαι όμως όλοι.

Δεν μου προκύπτει συνεπώς ότι ο Μπόλονι έχει δώσει λίστα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού με όσους θέλει να αποχωρήσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει.

Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα, παρότι εμμέσως, όταν την περασμένη εβδομάδα έκανε λόγο για 40 παίκτες που έχει να διαχειριστεί.

Σαφώς θα προτιμούσε τουλάχιστον μια ντουζίνα λιγότερους. Δεν είναι όμως χτεσινός. Του είπαν όταν ήρθε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι τα αποδυτήρια. Το διαπιστώνει καθημερινά και προσπαθεί να το φέρει βόλτα. Χωρίς να θυμίζει σε τίποτα το συγκρουσιακό του παρελθόν. Δεν θα ναρκοθετήσει ο ίδιος την προσπάθεια του δίνοντας ονόματα. Τρελός είναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνικό ποδόσφαιρο: Πως καταντήσαμε έτσι;

Από την άλλη βέβαια είναι προφανές ως τώρα, είτε στην κοινή θέα (παιχνίδια) είτε στις προπονήσεις ποιους υπολογίζει περισσότερο από τους υπόλοιπους (για να το πω και σικάτα).

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι… λιγότερο ανήκουν σε κάποια μαύρη λίστα ή κάποιος έχει εισηγηθεί την αποχώρησή τους.

Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε αδέρφια όπου έχουν «φαγωθεί» σειρά τεχνικών διευθυντών επειδή δεν κατάφερναν να λύσουν συμβόλαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Κρίνεται η συμμετοχή Κουρμπέλη

Όχι αποζημιώσεις

Η πρακτική λοιπόν, το ευκταίο θα είναι όσοι δεν υπολογίζονται – και πιστέψτε με, το ξέρουν πρώτοι, το αντιλαμβάνονται – να ζητήσουν μόνοι τους να αποχωρήσουν. Αυτό δίνει το στρατηγικό πλεονέκτημα στο club να παζαρέψει διάφορους τρόπους «διαζυγίου» χωρίς πάρει το ίδιο την πρωτοβουλία, κάτι που μεταφράζεται ακριβότερα σε όρους αποζημίωσης. Και δαπάνες σε αποζημιώσεις, είναι κάτι που ανεξαρτήτως τι κυκλοφορεί, τώρα ο Αλαφούζος δεν θέλει.

Πότε πρόλαβε ο Ντρεοσί;

Πάμε και στον Ντρεοσί. Ο Μπόλονι δεν ξέρει καλά καλά τους «40 παίκτες», θα τους έμαθε ο Γάλλος; Και τόσο καλά για να τους αξιολογήσει σε 10 μέρες; Προφανώς, θα είναι αυτός που θα μπει μπροστά στις αποφάσεις του προπονητή, αλλά ως τώρα, άποψη και γνώμη κατασταλαγμένη, δεν έχει. Και κάτι ακόμη, γενικότερο. Το καλό χαρτί του Γάλλου είναι το οργανωτικό, όχι το μεταγραφικό παζάρι.


Sportime Extras