Η αλλαγή στο buy out δεν επηρεάζει προθέσεις και κινητικότητα για τον Ζοσέ Σα. Η εκτίμηση του Μέντες όμως τον κρατάει ακόμα ήρεμο.

Ολυμπιακός: Αφού τα είπα για τον Ρούμπεν Σεμέδο και αμαρτία ουκ έχω ας τα σπάσω και για και τον Ζοσέ Σα. Πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία είναι. Αυτός μάλιστα ήταν ακόμη περισσότερο…πρήξας το περασμένο φθινόπωρο. Επρηζε τον Μέντες, έπρηζε τους ανθρώπους του, έπρηζε τον Μαρτίνς, έπρηζε τους συμπαίκτες του.

Τελικά την πρόταση που περίμενε δεν την βρήκε πουθενά. Δεν ήρθε. Ούτε καν έστω φιλοδοξία προσέγγισης των 13 εκατ. ευρώ που ήταν το buy out του Πορτογάλου κίπερ. Ηταν γιατί πλέον – βάσει αρχικής συμφωνίας, όχι νέας διαπραγμάτευσης – αυτό το buy out αυξήθηκε στα 15. Δεν αλλάζει κάτι προφανώς.

Κατ’ αρχάς ως προς τον Ολυμπιακό. Τη ρήτρα ζητούσαν το φθινόπωρο, τη ρήτρα ζητάνε και τώρα. Αντε να συμβιβαστούν με κανά – δυο «χαρτιά» λιγότερα. Δύο οι διαφοροποιήσεις.

Η σαφώς καλύτερη επαφή και επικοινωνία που τώρα υπάρχει μεταξύ Ολυμπιακού και Μέντες και το κυριότερο η αίσθηση από πλευράς του ατζέντη – συνεργάτη των πρωταθλητών Ελλάδας πως σε αυτό το καλοκαίρι, ναι, οι περίφημες τράμπες με τους τερματοφύλακες μπορεί να γίνουν και έτσι, τα απόνερα να φτάσουν και στον Σα.

Αυτό άλλωστε έχει μεταφερθεί και στον ίδιο τον Πορτογάλο. Γι’ αυτό και ακόμη είναι πολύ, μα πολύ ήρεμος περιμένοντας να δει αν θα βρίσκεται στην αποστολή του Euro.