ΠΑΟΚ – Τζόλης: Καιρό είχα να διαβάσω για τον μικρό. Οσο επαγγελματική και αν είναι η προώθησή του από την Wasserman, ορισμένα πράγματα είναι αυταπόδεικτα.

Και ο Χρήστος Τζόλης στο ’21, δε δικαιολόγησε σε τίποτα τα όσα εξαιρετικά προδιαγράφονται για το μέλλον του. Και ούτε φυσικά την κοστολόγηση του ΠΑΟΚ.

Και το αντιλαμβάνονται αυτό στον «δικέφαλο», αφού όλο αυτό το διάστημα, μηδέν εις το πηλίκο σε επίπεδο πρακτικό, όχι μόνο για προτάσεις που δεν υφίστανται, αλλά έστω (ρεαλιστικών) κρούσεων, ερωτήσεων και ενδιαφέροντος.

Μόνη πρόταση όλο αυτό το διάστημα ήταν αυτή της Μπριζ, τον περασμένο Ιανουάριο. Και αυτή, αποτελεί και το… ορόσημο του ΠΑΟΚ. Αφήστε τι διαρρέουν στον «δικέφαλο» για πώληση +15 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχουν αυτά (για την ακρίβεια, δεν υπήρχαν ποτέ). Και δεν θα υπάρξουν.

Και το κατάλαβαν, το συνειδητοποίησαν από πρώτο χέρι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μετά από μια πολύ πρόσφατη, μα πολύ πρόσφατη, έρευνα αγοράς που έκαναν, χτυπώντας πόρτες που νόμιζαν (ή που πίστευαν) πως μπορούν να ανοίξουν για τον διεθνή εξτρέμ.

Οι απαντήσεις; Σοκαριστικά προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Ας έρθουν λοιπόν, για αρχή, προτάσεις (που δεν φαίνονται πουθενά αυτήν την στιγμή) και τότε τα ξαναλέμε για το που θα κάτσει η μπίλια και για το ύψος τους και πως, κατ’ επέκταση, θα αναπροσαρμοστούν και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Survivor spoiler 24/6: Αυτός ο πιο δημοφιλής παίκτης

Αμπέλ Φερέιρα: Έκανε χαμό-Μεγάλη κόντρα με τον πρόεδρο της Παλμέιρας!

Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca