ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca

Τα mRNA εμβόλια, παρέχουν αρκετή κάλυψη, για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις.
Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca

Μετάλλαξη Δέλτα: Τα mRNA εμβόλια, παρέχουν αρκετή κάλυψη, για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις.

H Μετάλλαξη Δέλτα Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου στην Ελλάδα και είναι πιθανό νέο lockdown σε κάποιες περιοχές, σύμφωνα με τα όσα είπε ο καθηγητής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης.

Όσον αφορά τώρα, το πόσο προστατευμένος είναι ο κόσμος που έχει κάνει εμβόλιο, από την μετάλλαξη, στο ερώτημα αυτό απάντησε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ομότιμη καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου.

Όπως σημείωσε: «Ο εμβολιασμός με δύο δόσεις, το πρόγραμμα δηλαδή στο οποίο έχει επιμείνει η χώρα μας, αποτελεί τη σημαντικότερη ασπίδα προστασίας».

Ακόμη είπε πως όποιοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κινδυνέψουν και από αυτήν την μετάλλαξη που έχει κάνει την εμφάνιση της και στην χώρα μας.

Επίσης έκανε γνωστό πως σε 20 από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσοι εμβολιάστηκαν με το AstraZeneca, γίνεται σύσταση και την δεύτερη δόση, να την κάνουν με το ίδιο εμβόλιο.

Ενώ το μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, επίσης τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός και ότι με τις δύο δόσεις, μπορούν οι άνθρωποι να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Επίσης σημείωσε πως πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής για έχουμε λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσουμε από αυτό το στέλεχος.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάλλαξη Δέλτα: Ποιους έχει χτυπήσει μέχρι τώρα στην Ελλάδα

Αμπέλ Φερέιρα: Έκανε χαμό-Μεγάλη κόντρα με τον πρόεδρο της Παλμέιρας!

Γκλέτσος – Σκληρή δήλωση: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της είπα ναι είσαι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.