Άρης: Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει για την παρουσία των Άλμπερτ Μπουρλά, Μαργαρίτη Σχοινά και Νικόλα Τριμμάτη στο «Βικελίδης» με Μακάμπι.

Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει για την παρουσία προσωπικοτήτων παγκόσμιας εμβέλειας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ματς με τη Μακάμπι, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να προκριθεί επί της Μακάμπι μετά το 2-1, όμως η παρουσία τριών προσωπικοτήτων παγκόσμιας εμβέλειας, όπως οι Άλμπερτ Μπουρλά, Μαργαρίτης Σχοινάς και Νικόλας Τριμμάτης δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δεν είναι σύνηθες να βρίσκονται στο γήπεδό σου και μάλιστα ταυτόχρονα, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας «κολοσσού» όπως η «Pfizer» (ειδικά τη δεδομένη στιγμή που όλος ο πλανήτης «γυρίζει γύρω» από τον κορονοϊό), ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και ο «μεγιστάνας του real estate» ολόκληρης Βρετανίας.

Ο τελευταίος μάλιστα είναι και επίσημα πλέον αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, αλλά και ο άνθρωπος που δίνει τις απαραίτητες εγγυήσεις ώστε το τεράστιο πρότζεκτ του νέου γηπέδου, που θα αλλάξει επίπεδο τον μεγάλο σύλλογο, να «πάρει σάρκα και οστά».

Άρης: Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει για την παρουσία των Άλμπερτ Μπουρλά, Μαργαρίτη Σχοινά και Νικόλα Τριμμάτη στο «Βικελίδης» με Μακάμπι.

Είπαμε όμως ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε τον Άρη ελκυστικό και αυτοί οι τρεις σημαντικοί άνθρωποι που ορίζουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο να θέλουν να βρίσκονται δίπλα στον Άρη. Να τον βλέπουν και να τον γουστάρουν. Γιατί ήταν οπαδοί του και προ Καρυπίδη όμως δε νομίζω οτι τους βλέπαμε στο γήπεδο. Κι αν τους βλέπαμε θα ήταν μια στο τόσο.

Τώρα όμως είναι διαφορετικά γιατί βλέπουν κάτι καλό να γίνεται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Νικόλας Τριμμάτης ήρθε τώρα να επενδύσει στη Θεσσαλονίκη και θέλει να βοηθήσει τον «Θεό του πολέμου» και πέρα από το γήπεδο, όπως φαίνεται.

Επιπλέον αυτοί οι άνθρωποι είχαν συζήτηση και με την αδελφή του κ. Καρυπίδη Ειρήνη, για θέματα και εκτός του ποδοσφαίρου και για μελλοντικά σχέδια που θα αναμένουμε να δούμε προσεχώς.

Ο Άρης βγαίνει κερδισμένος ποικιλοτρόπως από την παρουσία τους ακόμη κι αν δεν φαίνεται φανερά οτι βοηθούν την ομάδα. Άλλωστε τα ονόματά τους «παίζουν» στον παγκόσμιο Τύπο καθημερινά -και όχι μόνο σε αθλητικά Μέσα φυσικά- και μαζί τους «παίζει» και ο Άρης που γίνεται ελκυστικός για χορηγούς και όχι μόνο.

Τέτοιες προσωπικότητες πήγαν να σπιλώσουν τα καθοδηγούμενα «φερέφωνα» της εξυγίανσης, όταν είχαν το θράσος να πουν ότι ο κ. Σχοινάς μεσολάβησε για το θέμα που προέκυψε με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Αυτή που κέρδισε δίκαια στο γήπεδο και προσπάθησαν τα αφεντικά τους να του κλέψουν.

Άρης: Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει για την παρουσία των Άλμπερτ Μπουρλά, Μαργαρίτη Σχοινά και Νικόλα Τριμμάτη στο «Βικελίδης» με Μακάμπι.

Δεν διστάζουν όμως να γίνουν ακόμη και ανθέλληνες, αρκεί να χτυπήσουν τον  Άρη. Από τη στιγμή που γεμίζει και η τσέπη τους, δεν τους νοιάζει όσο αναξιοπρεπείς και να καταλήξουν.

Λες και οι FIFA και UEFA είναι «παραμάγαζα» όπως η Ομοσπονδία την οποία χρησιμοποιούν για να βάζουν εμπόδια στον Άρη.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς όμως δεν «μάσησε» και με την παρουσία του στο Βικελίδης προχθές τους έτριψε τα ψέματα και τη λάσπη στη μούρη.

Έχω γράψει πριν από λίγο καιρό ότι ο Άρης μεγαλώνει και πως το παραμύθι με τον Καρυπίδη που κάνει κακό στον Άρη προκαλεί γέλιο. Άλλωστε παιδιά προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται, αλλά πλέον είναι αργά για αυτούς…