ΑΡΗΣτος: Σε λίγες μέρες o ΑΡΗΣ θα ξέρει τον πρώτο αντίπαλο στη νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Conference League!

ΑΡΗΣτος: Μια διοργάνωση που μπορεί να είναι η τρίτη τη τάξη, στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, έχει όμως αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα συμμετάσχουν αρκετές δυνατές ομάδες από όλες τις χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων πρωταθλημάτων όπως αυτών της Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας.

Ποιός μπορεί να πει ότι είναι εύκολο να παίξει ελληνική ομάδα για παράδειγμα με τον 7ο της Premier League (Τότεναμ) ή τον 6ο της Serie A (Ρόμα)!

Βέβαια έτσι πως τα κατάφερε το ελληνικό ποδόσφαιρο για να φτάσει ελληνική ομάδα να παίξει με αυτούς τους εμπορικούς και δυνατούς αντιπάλους πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στα πλέι-οφ ή στους ομίλους της διοργάνωσης. Κι αυτό μπορεί να μην είναι δύσκολο αλλά δεν είναι κι εύκολο. Και ο ΑΡΗΣ που για μισό βαθμό βρίσκεται στους αδύναμους και θα ‘χει -θεωρητικά πάντα- δυσκολότερη αποστολή!

Πέρα απ’ το θέμα αν κάνει η όχι τελικά μεταγραφές λόγω της υπόθεσης Ντουρμισάι ο περσινός ΑΡΗΣ όταν είναι ξεκούραστος, συγκεντρωμένος και σοβαρός μπορεί να τα καταφέρει. Στην Ευρώπη έχει και αποτυχίες όπως πέρσι, που όμως δεν είχε το κόσμο στο πλευρό του λόγω της πανδημίας, αλλά και μεγάλες επιτυχίες!

Στο ένδοξο παρελθόν του ο «θεός του πολέμου» έχει καταφέρει να κάνει μεγάλες νίκες και προκρίσεις με ακόμη μεγαλύτερους αντιπάλους στην Ευρώπη απ’ αυτούς που μπορεί να αντιμετωπίσει φέτος!

Φέτος ένας μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η είσοδος της στους ομίλους και αν μπορέσει να προχωρήσει ακόμη πιο πολύ! Εκεί που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με δυνατούς αντιπάλους, εμπορικούς και θα ‘χει μόνο να κερδίσει και σε πρεστίζ και σε χρήματα τα οποία δεν είναι καθόλου λίγα!

Επιτέλους ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να αρχίσει και να εισπράττει ένα μέρος των χρημάτων που έχει επενδύσει στην ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι ο λαός του ΑΡΗ θα ‘ναι περισσότερο από ποτέ δίπλα του! Υπάρχει απ’ τη μία η στέρηση του γηπέδου λόγω Covid-19 και απ’ την άλλη η καθολική αναγνώριση της προσπάθειας που έκανε ο πρόεδρος να κρατήσει μόνος του όσο ψηλά μπορούσε την ομάδα τα τελευταία χρόνια!

Ο κόσμος βλέπει, κρίνει και δεν είναι αχάριστος! Κι επειδή η αγάπη του για την ομάδα είναι δεδομένη θα επιβραβεύσει και την τεράστια προσπάθεια που έγινε για να βρίσκεται η ομάδα τρεις συνεχόμενες σεζόν στην Ευρώπη.

Η αγωνία όλων φυσικά είναι η έκβαση της υπόθεσης στο CAS. Αν τελικά δικαιωθεί ο ΑΡΗΣ όλα θα γίνουν πιο εύκολα γιατί θα ενισχυθεί σίγουρα η ομάδα, θα γίνουν μεταγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα. Είναι γνωστή και δεδομένη η ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ του «θεού του πολέμου», όμως με μια μικρή ενίσχυση που είναι απαραίτητη, ο ΑΡΗΣ θα γίνει ακόμη καλύτερος και θα μπορεί πιο εύκολα να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Απο κει και πέρα κάποια στιγμή αφού μέρα με την ημέρα η ομάδα αναπτύσσεται, μεγαλώνει και γίνεται πιο δυνατή πρέπει να «κοιτάξει» το θέμα του γηπέδου. Όχι φυσικά μόνο η ΠΑΕ αλλά όλη η οικογένεια του ΑΡΗ.

Το ιστορικό Χαριλάου, το Κλ. Βικελιδης, το ωραιότερο και πιο ποδοσφαιρικό, το πιο ατμοσφαιρικό γήπεδο της χώρας, παρά τις ανακαινίσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς αλλά και πρόσφατα, έχει παλιώσει και χρειάζεται ριζική ανακαίνιση. Δηλαδή γκρέμισμα και χτίσιμο απ’ τα θεμέλια, κερκίδα κερκίδα. Ισως ακόμη πρέπει να πέσει στο τραπέζι η κατασκευή ενός νέου γηπέδου του ΑΡΗ σε άλλο σημείο της πόλης. Εκεί φυσικά χρειάζεται και η συμπαράσταση της πολιτείας που οφείλει πάρα πολλά στο μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας!

Ολοι οι άλλοι (Ολυμπιακός ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) πήραν πολλά απ’ το κράτος, ή θα πάρουν (Παναθηναϊκός), νομίζω ότι ήρθε και η σειρά του μεγάλου ΑΡΗ.

Και οι άνθρωποι του δεν πρέπει να ζητήσουν την συμπαράσταση του κράτους αλλά επιτέλους να απαιτήσουν αυτά που δικαιούται ο σύλλογος.

Με τιμή,
ΑΡΗΣτος.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί – Πραγματικό «θηρίο»! (pics)

Σταματιάδης: «Γιατί όχι τουρνουά τένις στο Βικελίδης; Μπορούν να έρθουν Τσιτσιπάς, Σάκκαρη! Τα πάει καλά ο Καρυπίδης»

Πρωταθλητές στη χώρα που αποθεώνονται πρόεδροι