ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣτος: Ο Άλκης να γίνει η αφορμή για να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας!

Ο ΑΡΗΣτος bloggαρει για τον αγώνα Άρης- ΑΕΚ και εύχεται ο Άλκης να γίνει η αφορμή για να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας!
ΑΡΗΣτος: Ο Άλκης να γίνει η αφορμή για να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας!

ΑΡΗΣτος: Η δολοφονία του Άλκη συγκλόνισε όλη την Ελλάδα κι η σκιά της έπεσε πάνω από το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δε μπορούν να σταματήσουν τα δάκρυα όλων για το χαμό του δεκαεννιάχρονου παιδιού, του δικού μας παιδιού του Άλκη μας! Γιατί ο Άλκης είναι παιδί όλων μας. Ο πόνος είναι αβάσταχτος όπως κι η οργή για τους δολοφόνους του!

Κανένα παιχνίδι κανένα πρωτάθλημα δεν έχει νόημα μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός!

Σε μια φυσιολογική χώρα δε θα γινόταν χθες κανένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και χθες η Ελλάδα θρηνούσε και κήδευε ένα παιδί που δολοφονήθηκε γιατί απλά αγαπούσε τον ΑΡΗ και είπε στους δολοφόνους του την ομάδα του!

Το πρωτάθλημα συνεχίστηκε και απλά σε όλους τους αγώνες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη. Τι να πει κανείς…

Στο Κλεάνθης Βικελίδης εκατό μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος έγινε και το παιχνίδι ΑΡΗΣΑΕΚ που δε θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτε άλλο εκτός από τα τρία ωραιότατα γκολ που πέτυχε ο ΑΛΚΗΣ!

Το ένα γκολ ήταν καλύτερο από το άλλο! Το 1-0 με τακουνάκι ο Εντιαγέ που αμέσως πήρε τη φανέλα με το όνομα του Άλκη και το νούμερο 19 όσα και τα χρόνια του και την κράτησε ψηλά! Δεν πανηγύρισε το γκολ… Κανένας δεν είχε διάθεση!

Το ίδιο και μετά στο 1-1 ισοφάρισε ο Αραούχο με ένα εκπληκτικό επίσης γκολ! Ούτε αυτός σκέφτηκε να πανηγυρίσει αλλά να σχηματίσει με τα δάχτυλα του το γράμμα Α το αρχικό γράμμα του ονόματος του Άλκη!

Πόσο μεγαλείο ψυχής από ένα παιδί που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο! Και εκείνη τη στιγμή γίνεται το απίστευτο! Ένας παίχτης, κάποιος Τζαβέλας πηγαίνει πίσω από τον Αραούχο μπροστά στη κάμερα του συνδρομητικού και βρίζει χυδαία γ@@ σκουλήκια κλπ!

Αυτός ο τύπος που είναι γνωστός στο πανελλήνιο για τη συμπεριφορά του ήταν ο μόνος που δε σεβάστηκε τίποτε! Η συμπεριφορά του σε όλο το παιχνίδι και ειδικά εκείνη τη στιγμή ήταν ύβρις προς τον Άλκη!

Τι να πει και τι σχολιάσει κανένας για αυτό! Η ΑΕΚ που είναι μεγάλη ομάδα νομίζω ξέρει τι πρέπει να κάνει μ αυτόν το τύπο που ντροπιάζει το λαό και την ιστορία της!

Στο τέλος έγινε το 2-1, όχι από τον Σάκιτς αλλά από τον Άλκη!

Ο Άλκης που πρέπει να ενώσει όλους τους αγνούς οπαδούς της χώρας να αποβάλλουν τα αποβράσματα από το χώρο, ο Άλκης να γίνει η αφορμή το ποδόσφαιρο στη χώρα μας να γίνει γιορτή και χαρά!

ΆΛΚΗ ΖΕΙΣ!

Με τιμή

ΑΡΗΣτος

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.