Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ψηφίστηκε από 24 χιλιάδες συνανθρώπους μας που του έδωσαν το προνόμιο να μπει στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, που δηλώνει δημοσιογράφος και βουλευτής δεν προσέβαλε απλώς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά την ανθρωπότητα.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ψηφίστηκε από 24 χιλιάδες συνανθρώπους μας που του έδωσαν το προνόμιο να μπει στη Βουλή των Ελλήνων.

Μόνο που προφανώς ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έχει απομονώσει το «προνόμιο» κι έχει βάλει στην άκρη την «υποχρέωση» και την «ευθύνη». Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί την κοινωνία με δηλώσεις του αλλά αυτή τη φορά έσπασε τα κοντέρ.

Εμφανίστηκε λοιπόν σε εκπομπή του ΑΡΤ, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής:

«Πουλάτε ψεύτικη ελπίδα. Λέτε «αν μπεις στη ΜΕΘ θα σωθεί», τη στιγμή που γνωρίζετε ότι…Πότε μπαίνει στη ΜΕΘ κάποιος; Πότε αποφασίζει ο γιατρός να τον βάλει στη ΜΕΘ; Όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Εκεί σαν να τον παραδίδει (ο γιατρός) στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ»

Αν δε μας πιστεύετε, υπάρχει και το βίντεο.

Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί. Είπε κι άλλα. Κουνώντας το δάχτυλο στην αντιπολίτευση, επεσήμανε τα εξής:

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού»

Μόλις μάθαμε λοιπόν από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, κατά δήλωσή του δημοσιογράφο και βουλευτή τα εξής:

-Οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις στις ΜΕΘ είναι… ψευδοπρόβλημα!

-Οι γιατροί βάζουν τους ασθενείς στις ΜΕΘ όχι για να τους βοηθήσουν να γίνουν καλά, αλλά για να προσευχηθούν στο Θεό επειδή έχει χαθεί κάθε ελπίδα!

Καταλαβαίνετε τι είπε ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος; Ότι οι ΜΕΘ αποτελούν «χαμένη υπόθεση» για τους γιατρούς αφού έχουν μόνο «όπλο» την προσευχή! Και όχι την επιστήμη τους…

Το ότι προβάλλει συλλήβδην το ιατρικό λειτούργημα και φυσικά όλους τους νοσηλευτές δε χρειάζεται να το επισημάνουμε. Πιστεύουμε ότι το έχετε καταλάβει όλοι.

Ίσως όλοι εκτός από τον ίδιο!

Που δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί…

Δε μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι χαρακτήρισε «τιμωρία από το Θεό» τους 150 νεκρούς από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Γερμανία τον Ιούλιο.

Τον Σεπτέμβριο είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτα φτηνό» το νερό στην Ελλάδα καθώς κι «εξωφρενική τη σπατάλη του»!

Τον ίδιο μήνα είχε προτρέψει τον κόσμο «να βρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές»! Προφανώς ζει σε άλλη χώρα.

Κι αν πάμε πιο μακριά, στη δημοσιογραφική του καριέρα (το 2013 συγκεκριμένα), είχε τολμήσει να θίξει ενδεχόμενη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με μια «σοβαρή Χρυσή Αυγή»!

Κι εξελέγη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

ΟΚ!

Μήπως να σκεφτεί κάποιος να του βάλει φρένο; Διότι όσο τον αφήνουν, τόσο χειρότερα τα κάνει.