Η μεγάλη είδηση στον Πανιώνιο έχει να κάνει με το ότι ο Φάνης Χριστοδούλου ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά στα «κυανέρυθρα».

Θα αναλάβει χρέη μάνατζερ στην ομάδα που ετοιμάζεται, με νέο διοικητικό άνεμο, να επιστρέψει εκεί που ιστορικά ανήκει. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης

Η μεγάλη είδηση στον Πανιώνιο έχει να κάνει με το ότι ο Φάνης Χριστοδούλου ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά στα «κυανέρυθρα».

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας, ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο στο μπάσκετ λίγους μήνες μετά την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΟΚ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το «ψηστήρι» που γίνεται εδώ και καιρό από τους ισχυρούς άνδρες της ομάδας μπάσκετ, αποφέρει καρπούς και ο «Μπέμπης» θα αφήσει την Πάρο (όπου δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών) και θα λάβει θέση στην αγαπημένη του Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος κάνει το μεγάλο βήμα και δείχνει ότι κινείται με σιγουριά προκειμένου η Β’ Εθνική να αποτελέσει σύντομα θλιβερή ανάμνηση. Η έλευση των Θεόδωρου Μικρόπουλου και Παναγιώτη Ηλιάδη, που παρέχει σιγουριά κι ασφάλεια στα διοικητική ήταν η αρχή.

Η επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ γεγονός για τον Ιστορικό Σύλλογο που έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι σύντομα θα επιστρέψει στην Basket League. Οι κινήσεις που έχουν γίνει στο διοικητικό κομμάτι, η πρόσληψη ενός εξαιρετικού κι έμπειρου προπονητή, του Περικλή Ταυρόπουλου ο οποίος δουλεύει σε βάθος κι εξασφαλίζει το μέλλον της ομάδας, αλλά και η ιστορική επιστροφή του Φάνη αποτελούν τη βάση για τα καλά μαντάτα.

Ο κόσμος του Πανιωνίου που θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας, συνδυαστικά με την παράδοση που έχουν οι «κυανέρυθροι» στην ανάπτυξη και την παραγωγή αλλά και το νέο κλειστό της ομάδας που θα ανεγερθεί στο χώρο που βρισκόταν το ιστορικό κλειστό της Αρτάκης αποτελούν επιπλέον στοιχεία που φανερώνουν τη δυναμική της ομάδας.

Προς το παρόν, ο μεγάλος Φάνης Χριστοδούλου ετοιμάζεται να λάβει πόσο πλάι στην αγαπημένη του ομάδα. Σ’ εκείνη που αγάπησε και τον λάτρεψαν.  Ο αγαπημένος «Μπέμπης» της Πλατείας Νέας Σμύρνης, του Πανιωνίου, του ελληνικού μπάσκετ, επέστρεψε για να ηγηθεί της προσπάθειας.

Ο Πανιώνιος φωνάζει με όλες του τις δυνάμεις ότι επιστρέφει.