Πλέον δεν με αγγίζει τίποτα


Νίκος Τοσκίτσης

Πλέον δεν με αγγίζει τίποτα


Σήμερα είμαι στο Sportime, αύριο μπορεί να είμαι αλλού ή και πουθενά, σημασία έχει όμως ότι εδώ και αρκετό καιρό ουσιαστικά πορεύομαι μόνος μου γιατί δεν μπορεί να με ανεχτεί κάνεις και δεν μπορώ να ανεχτώ κανέναν πλέον.

Αυτό συμβαίνει λόγω χαρακτήρα, επειδή δεν γουστάρω να είμαι σε κανενός άρμα η κάποιον να γλύφω. (Και τον ΠΑΟΚ τον στηρίζω γιατί τον αγαπώ όχι για να έχω όφελος. Για αυτό και κριτική μπορώ να του κάνω και του κάνω, όταν χρειαστεί) .

Έχω αποφασίσει άλλωστε πως ότι δεν με κάνει να νιώθω όμορφα να μην το συνεχίζω και να φεύγω. Διότι χάνονται στιγμές και η ζωή που είναι τόσο μικρή, είναι στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Sportime δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ στα πρωτοσέλιδά του!

Σε ότι αφορά τον χώρο, συνεργασίες, ανταλλαγές πληροφοριών, καλές σχέσεις, ένας δημοσιογράφος πρέπει να έχει δεν γίνεται αλλιώς. Το να συμπαθείς κάποιον να έχεις μια καλύτερη σχέση, οκ είναι λογικό. Αλλά όχι να γίνεσαι “γκόμενά” κάποιου για παράδειγμα διοικητικού ή υποτακτικός υπάλληλος ή φυσικά να έχεις άλλα αλισβερίσια. Όλα αυτά δυστυχώς είναι η… ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ στον χώρο μας και τα έχω δει και ζήσει.

Η συνεργασία μου με το sportime ευτυχώς με κρατάει μακριά από αυτά και ήρθε στη ζωή μου σε μια εποχή που είχα απογοητευτεί για τον χώρο αυτόν. Είναι η καλύτερη συνεργασία που είχα, επειδή δεν ένιωσα ποτέ, ότι με… ανέχονται και κυρίως επειδή ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να προσέχω τι θα γράψω, πόσω μάλλον δε, να μου υπαγορεύσει κάποιος τι να γράψω. Διαφωνώ σχεδόν πάντα σε όλα όσα γράφουν άλλοι στο sportime για τον ΠΑΟΚ, και πολλές φορές τρελαίνομαι όταν μου βγαίνει το οπαδικό μου.

Ωστόσο σίγουρα διαφωνούν και όλοι εκεί… κάτω, για όσα γράφω εγώ. Όμως τα γράφω. Κάθε μέρα. Σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα, όχι μεταξύ μας εδώ στο χωριό μας. Και μαγκιά μου. Αλλά και μαγκιά τους που τα δέχονται και τα δημοσιεύουν χωρίς να… τσεκάρουν τίποτα. Και πολλές φορές τόσο…ΠΑΟΚτσήδικα λες και γράφω σε οπαδική εφημερίδα.

Διαφωνώ με πολλά πρωτοσέλιδα αλλά έχουμε κάνει αρκετά παραπάνω για ΠΑΟΚ απ ότι οι άλλες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας με έδρα την Αθήνα. Και αυτό παρόλο που οι ΠΑΟΚτσήδες δεν αγοράζουν εφημερίδα της Αθήνας ακόμα και αν αυτή έχει τον ΠΑΟΚ πρώτη σελίδα, οπότε υπάρχει ρίσκο για λιγότερες πωλήσεις. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αυτή η συνεργασία ( ποτέ δεν απολύθηκα από πουθενά πάντα έφευγα εγώ πάρα τις φήμες που παλιότερα διέδωσαν κάποιοι βρώμοι της πόλης) αλλά για όσο πάει εγώ θα την στηρίξω.

Το πρωτοσέλιδο αυτό (φώτο) ήταν έμπνευσής μου όταν με πήραν από την Αθήνα να με ρωτήσουν τι να βάλουμε για την κατάκτηση του τίτλου στο Sportime. Αυτό ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να έχει πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και να είμαι κομμάτι του γράφοντας. Πλέον δεν με αγγίζει τίποτα να ξέρετε…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras