ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Απίστευτη πρόκληση: Τουρκική σημαία αναρτήθηκε σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης!

Παρών ήταν και βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε τη σημαία και πως αποχώρησε όταν την είδε.
Παρών ήταν και βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε τη σημαία και πως αποχώρησε όταν την είδε.

Τουρκική σημαία στη Θράκη: Ενώ η ελληνική κυβέρνηση είναι απασχολημένη με το να συμμετέχει με ζήλο στο δυτικό «κυνήγι μαγισσών» ενάντια στη Ρωσία, στη Θράκη λαμβάνουν χώρα «σημεία και τέρατα» που γκρεμίζουν μέρα με τη μέρα τη σταθερότητα της περιοχής.

Η ιστοσελίδα tourkikanea.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας μια εικόνα – πρόκληση από ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, όπου όχι μόνο δίνεται η εντύπωση συνθηκών εκτουρκισμού της περιοχής, άλλα επιπλέον αυτό το αντεθνικό αίσχος γίνεται και με την παρουσία βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου! Μετά τον σχετικό σάλο που δημιουργήθηκε, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, έσπευσε να δηλώσει πως όταν βρέθηκε στο σημείο δεν υπήρχε τουρκική σημαία και όταν αυτή αναρτήθηκε εν αγνοία του, αποχώρησε.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε μια εκδήλωση που οργάνωσε η (ψευδο)μουφτεία Ξάνθης στο χωριό Λευκόπετρα για το μουσουλμανικό γεύμα ιφτάρ, και στον χώρο που έλαβε χώρα η εκδήλωση, πίσω από τους συνδαιτυμόνες, υπάρχει αναρτημένη με κάθε… μεγαλοπρέπεια μια μεγάλη τουρκική σημαία!

Μιλάμε για δημόσιου χαρακτήρα, επίσημη εκδήλωση που γίνεται εντός της ελληνικής επικράτειας, κι όμως πήρε τη μορφή τουρκικής… φιέστας!

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αναφέρει: «Μετείχαμε στο ιφτάρ που οργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα η μουφτεία Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή που τελέστηκε με μεγάλη συμμετοχή, συναντήθηκαν με τους ομογενείς μας ο κύριος Οκτάι Γιλμάζ – δήμαρχος του Γιλντιρίμ, και ο βουλευτής Προύσας κύριος Οσμάν Μεστέν».

Μπροστά ακριβώς από τη τουρκική σημαία διακρίνεται ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Μπουρχάν Μπαράν. Όρθιος είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Στο δεξιό άκρο είναι ο πρόξενος Ομέρογλου και δίπλα του ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ ο οποίος τον Δεκέμβριο καλούσε ξεδιάντροπα την δήθεν «τουρκική μειονότητα» σε οργάνωση και κινητοποίηση κατά των αποφάσεων του Ελληνικού κράτους!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε… σιδερένια πυγμή στο να απελάσει 12 Ρώσους διπλωμάτες χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, όμως για τους πράκτορες που λειτουργούν ως δολιοφθορείς στην ελληνικότητα της Θράκης, υπάρχει πλήρης αδιαφορία και τους επιτρέπεται να… σεργιανίζουν ανεξέλεγκτα!

Φαίνεται πως το Μαξίμου συμβαδίζει με τη ντροπιαστική δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου που είπε πως… δεν είναι καλή περίοδος να μιλάς κατά της Τουρκίας! Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που εδώ και δεκαετίες ο μόνιμος γεωπολιτικός «νταής» της είναι μια μαξιμαλιστική Τουρκία, οι μόνες απελάσεις που έχουν γίνει είναι κατά των… Ρώσων!

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός έστειλε όπλα στην Ουκρανία για να πλήξει τον αναθεωρητισμό και τον δεσποτισμό, και μέσα στο «σπίτι» του, στη χώρα του, γίνεται όργιο αναθεωρητισμού!  Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρει μέτρα αυτή η κυβέρνηση; Αναρτήθηκε τουρκική σημαία σε δημόσια εκδήλωση και λίγο καιρό πριν, στήθηκε ερντογανικό μνημείο στη Ροδόπη!

Έχει μείνει κανείς να ευαισθητοποιηθεί για τις άθλιες τακτικές εκτουρκισμού που επιστρατεύονται στη Θράκη ή σύσσωμο το Μαξίμου έχει ριχτεί με «τα μούτρα» στην προστασία των συμφερόντων του ΝΑΤΟ;

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ