×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime: «Η Μόσχα θέλει να αναβαθμίσει τους ελληνικούς S-300»


Διονύσης Αντωνέλλος

Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime: «Η Μόσχα θέλει να αναβαθμίσει τους ελληνικούς S-300»


Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime: Η Ελλάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ρώσους για την αναβάθμιση των αντιπυραυλικών της συστημάτων με δυνατότητες σχεδόν ίδιες με αυτές των S-400 έγραφε ήδη το sportime.gr από τις 16 Σεπτμβρίου.

Το ρεπορτάζ του Sportime έρχεται να επιβεβαιωθεί και από τους Άραβες.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, με την αναβάθμιση των ελληνικών S-300 θα αυξηθεί στα 200 χλμ η εμβέλεια τους, πράγμα που όπως σημειώνουν, θα μπορούσε να εγκλωβίσει τους Τούρκους στον Κόλπο της Αττάλειας.

Toυρκία: Πώς θα πάει να παγιδέψει την Ελλάδα η Άγκυρα με το μινι αεροπλανοφόρο ANADOLU

Όπως σημειώνουν οι Ρώσοι ειδικοί οι S-300PMU-2 Favorit (SA-20b Gargoyle), μια έκδοση εξαγωγής του S-300PM2, για την οποία αναπτύχθηκε ένας νέος πύραυλος 48N6E2, είναι κατάλληλος για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για την έκδοση στην οποία θα αναβαθμιστούς οι ελληνικοί S-300.

Η Αθήνα μπορεί να αναβαθμίσει τους ελληνικούς S-300 αφού η αναβάθμιση δεν εμπίπτει στον αμερικανικό νόμο «για την αντιμετώπιση των αντιπάλων της Αμερικής μέσω κυρώσεων».

Αντίθετα η Τουρκία εμπίπτει στην συγκεκριμένο αμερικανικό νόμο αφού αγόρασε (σ.σ. δεν είχε και αναβάθμισε) τους ρωσικούς S-400.

Ελληνοτουρκικά: O τρόμος της Τουρκίας αν πάρει η Ελλάδα F-35 – Γι αυτο θέλει αφοπλισμό νησιών

Το αραβικό πρακτορείο ειδήσεων Al Monitor με δημοσίευμά του κάνει γνωστό πως υπάρχουν πιθανές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων με σκοπό την αναβάθμιση των πυραύλων S-300, ως μέρος των ρωσικών σχεδίων κατά της Άγκυρας που παραπήρε φόρα στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ, γράφει το pentapostagma.gr, επιβεβαιώνοντας μέσω Αράβων πάνω από ένα μήνα μετά το ρεπορτάζ του Sportime.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras