ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Μπινελίκια και σφαίρες στον αέρα έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Τα έλα ρε μ@λακα των Ελλήνων στον Τούρκο πλοίαρχο

Μαγκιές πήγε να κάνει τουρκική ακταιωρός σε πλοίο του ελληνικού Λιμενικού όμως την... πάτησε.
Ελληνοτουρκικα: Μπινελίκια και σφαίρες στον αέρα έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο - Τα έλα ρε μ@λακα των Ελλήνων στον Τούρκο πλοίαρχο

Ελληνοτουρκικα: Μπινελίκια και σφαίρες στον αέρα έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο όταν πήγαν να εμβολίσουν σκάφος του ελληνικού Λιμενικού – Τα έλα ρε μ@λακα των Ελλήνων στον Τούρκο πλοίαρχο και οι Τούρκοι που πάτησαν… φρένο.

Μαγκιές πήγε να κάνει τουρκική ακταιωρός σε πλοίο του ελληνικού Λιμενικού στο Φαρμακονήσι στις αρχές Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης (5/1), περιπολικό σκάφος του Λιμενικού δέχθηκε παρενόχληση από τουρκική ακταιωρό ενώ εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία προς αναγνώριση τριών τουρκικών αλιευτικών σκαφών.

Το σκάφος του ελληνικού Λιμενικού μετέβη στο σημείο από τη Λέρο, προκειμένου να απομακρύνει τους Τούρκους ψαράδες και τότε εμφανίστηκε η τουρκική ακταιωρός, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Ελληνοτουρκικα: Μπινελίκια και σφαίρες στον αέρα έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Τα έλα ρε μ@λακα των Ελλήνων στον Τούρκο πλοίαρχο

Η αντίδραση του ελληνικού πληρώματος, ήταν να ρίξει τουλάχιστον πέντε προειδοποιητικές βολές στον αέρα, με φορητό οπλισμό, προκειμένου να δείξει στους Τούρκους ότι «δεν πάει άλλο».

Μάλιστα τότε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη για εξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο από το ελληνικό πλοίο και πώς το πλοίο του Λιμενικού έκοψε τον… βήχα στους Τούρκους που τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Τι έβγαλαν οι συναντήσεις Δένδια στο Ισραήλ;

Τουρκία: Πήραν τους Τούρκους στο κυνήγι στην Βόρεια Συρία – Άρχισε η υποχώρηση των Τούρκων

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ