ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι ύψωσαν ξαφνικά τρεις πύργους παρακολούθησης στις Φέρες (pics)

Τρεις «Πύργους» ηλεκτρονικής παρακολούθησης, ύψους άνω των 50 μέτρων, ύψωσαν στην περιοχή των Φερών το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Τούρκοι, λόγω της κατασκευής του φράχτη από την ελληνική πλευρά. Ελληνοτουρκικά: Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Evros-news.gr, πρόκειται για τρεις κατασκευές που έχουν επάνω κάμερες και άλλα μηχανήματα παρακολούθησης και έχουν τοποθετηθεί ήδη...
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι ύψωσαν ξαφνικά τρεις πύργους παρακολούθησης στις Φέρες (pics)

Τρεις «Πύργους» ηλεκτρονικής παρακολούθησης, ύψους άνω των 50 μέτρων, ύψωσαν στην περιοχή των Φερών το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Τούρκοι, λόγω της κατασκευής του φράχτη από την ελληνική πλευρά.

Ελληνοτουρκικά: Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Evros-news.gr, πρόκειται για τρεις κατασκευές που έχουν επάνω κάμερες και άλλα μηχανήματα παρακολούθησης και έχουν τοποθετηθεί ήδη σε τρία σημεία.

Στον Πόρο, την περιοχή Τσιρώζη και το Μελισσοκομείο, εκεί όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες κατασκευής του φράχτη που θα έχει συνολικό μήκος 27 χιλιόμετρα και ήδη γίνονται χωματουργικές κυρίως εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου. Μάλιστα πολύ γρήγορα κινήθηκε η τουρκική πλευρά και έστησε όλο αυτό το σύστημα.

Toύρκος συνταγματάρχης: Μας έκανε τουρίστες η Ελλάδα

Οι καλά γνωρίζοντες την περιοχή αλλά και το συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης, λένε πως τόσο το ύψος των συγκεκριμένων “Πύργων” που και οι τρεις είναι παρόμοιοι με αυτόν που δημοσιεύουμε και έχουν όλοι δίπλα τους στρατιωτικά φυλάκια , οι Τούρκοι μπορούν να βλέπουν και να καταγράφουν τα πάντα.

Έχουν τη δυνατότητα να μας βλέπουν και τι ακριβώς κάνουμε μέσα στα σπίτια μας», εξηγεί χαρακτηριστικά ένας κάτοικος του Πόρου.

Όπως έχει αναφέρει σχετικό το Evros-news.gr και αυτή η αντίδραση, δείχνει τον εκνευρισμό των Τούρκων από την κατασκευή του φράχτη.

Μάλιστα έχουν συγκεντρώσει αρκετές στρατιωτικές δυνάμεις για να ελέγχουν την περιοχή και την πρόοδο των εργασιών, ενώ σημαντική στρατιωτική παρουσία υπάρχει και απ’ την ελληνική πλευρά.

Πηγή: veteranos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Βρήκαν τρόπο να βρίσκουν τα τουρκικά drones ραδιοφωνικά

Nαγκόρνο Καραμπάχ: Έβγαλαν τα άρματα οι Αρμένιοι – Μπλόκο στα Bayraktar από τους Ρώσους

Aμερικανικές φρεγάτες: Οι ΗΠΑ αποδεσμεύουν Tomahawk σε μέλη του ΝΑΤΟ – Έρχονται Ελλάδα;

Ελληνοτουρκικά: Τα ρωσικά αντιαρματικά Kornet Ε που τρέμουν οι Τούρκοι στον Έβρο

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.