Ελληνοτουρκικά: Νέα πρόκληση από τους Τούρκους - Bayraktar πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα

«Φωτιά» στα Ελληνοτουρκικά βάζει για μια ακόμη φορά η Τουρκία με νέα υπερπτήση Bayraktar πάνω από την Κανδελιούσσα.

Ελληνοτουρκικά: Την προκλητική της στάση απέναντι στην Ελλάδα διατηρεί η Τουρκία που επέλεξε να στείλει μήνυμα στην χώρα μας μέσω μιας νέας υπερπτήσης Bayraktar πάνω από την Κανδελιούσσα.

Πιο συγκεκριμένα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Τούρκων πέταξε χθες (14/1)  στα 19.000 πόδια πάνω από τη νησίδα Κανδελιούσσα γεγονός που αποτελεί την δεύτερη φορά που το Bayraktar προκαλεί την χώρα μας.

Μάλιστα, η πρώτη φορά που το drone της Τουρκίας πέταξε στον εναέριο χώρο της Ελλάδας ήταν την Δευτέρα (10/1) όταν έφτασε πολύ κοντά στη Νίσυρο.

Έτσι, οι Τούρκοι συνεχίζουν τον χαβά τους καθώς χθες στις 14:48 αποφάσισαν να επισκεφθούν μέσω του Bayraktar την χώρα μας καθώς εκείνη τη στιγμή το drone βρέθηκε στην Κανδελιούσσα.

Φυσικά και στην χθεσινή παραβίαση όσο και στην πρώτη η Ελλάδα είχε την δική της απάντησε καθώς φρόντισε να αναχαιτίσει τα Bayraktar κατά την πάγια και αδιαπραγμάτευτη τακτική της.

Έτσι, φαίνεται πως τα Bayraktar που αποτελούν μόνιμο θέμα συζήτησης στο Ουκρανικό, μπαίνουν από την Τουρκία και στο παιχνίδι που θέλει να παίξει ο Ερντογάν με την Ελλάδα.

Με δεδομένο πως ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της πολιτικής του καριέρας καθώς η δημοτικότητα του έχει βρεθεί στα πατώματα προσπαθεί με επικοινωνιακά τρικ να διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις που τον θέλουν να χάνει στις επερχόμενες εκλογές.

Θυμίζουμε πως με τη νέα αυτή υπερπτήση συνεχίζονται τα τερτίπια της Τουρκίας καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό πως η γειτονική χώρα έφτιαξε πλοίο κατάσκοπο και το στέλνει ακόμα και στο κεντρικό Αιγαίο, σε μια ακόμη προκλητική κίνηση προς την χώρα μας.