Ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν προκαλεί και το Twitter τον... «στολίζει»!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το Twitter να του στέλνει τις δικές του απαντήσεις.

Ελληνοτουρκικά: Στα άκρα φτάνει την κατάσταση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απειλεί την Ελλάδα για θερμό επεισόδιο αν δεν «συνετιστεί» στα θέλω του.

Ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε ιστορική προειδοποίηση προς την χώρα μας σε δηλώσεις του χτες (9/6) γράφοντας μάλιστα Tweet στα Ελληνικά προκειμένου να γίνουν πιο άμεσες οι απειλές του.

Όπως είναι φυσικό οι αντιδράσεις είναι πολλές μετά από τις δηλώσεις του. Ο αντιναύαρχος Γιάννης Εγκολφόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στις προκλήσεις ενώ ακόμη και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου δε δίστασε να κάνει ταγκ τον Ερντογάν στο Instagram στέλνοντας του μήνυμα στα Τούρκικα για την έλλειψη πολιτισμού του.

Ελληνοτουρκικά: Το Ελληνικό Twitter απαντάει στον Ερντογάν

Από τον χαμό ο οποίος δημιουργήθηκε δε θα μπορούσε να λείπει και το Twitter με τον Έλληνες πολίτες να.. «στολίζουν» τον Τούρκο πρόεδρο για τις δηλώσεις του.

Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν αστειάκια για τον Τούρκο πρόεδρο κάνοντας αναφορές και στους Έλληνες πολιτικούς όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ άλλοι σχολίασαν σε πολιτικό επίπεδο τα γεγονότα.

Διαβάστε και άλλα για τα Ελληνοτουρκικά:

Τούρκος πρέσβης επί τιμή: Όλα τα νησιά πέρα των 3 μιλίων ανήκουν στην Ελλάδα μας αρέσει δεν μας αρέσει

Ρωσία: Έκανε κίνηση ΜΑΤ στις ΗΠΑ; – Που λένε ότι πάει στρατό