Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Η επίσημη «φωνή» του Ερντογάν, το κρατικό «Anadolu», κυκλοφορεί βίντεο με δήθεν κακή μεταχείριση μεταναστών από Έλληνες στρατιώτες!

Ελληνοτουρκικά: Γι’ ακόμα μία φορά οι Τούρκοι ξεφεύγουν και επιχειρούν να δημιουργήσουν κρίση στο Αιγαίο, λίγο πριν τις αποφάσεις της ΕΕ!

Ελληνοτουρκικά: Η επίσημη «φωνή» του Ερντογάν, το κρατικό «Anadolu», κυκλοφορεί βίντεο με δήθεν κακή μεταχείριση μεταναστών από Έλληνες στρατιώτες!

Βέβαια κανένα από τα βίντεο δεν έχει βάση, διότι ουδέποτε η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε άσχημα στους αλλοδαπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Με Harrier αντί για F-35B σκέφτεται να εφοδιάσει το αεροπλανοφόρο της

Τι αναφέρουν:

«Έλληνες στρατιώτες συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς αφήνουν τους μετανάστες να πεθαίνουν αβοήθητοι στο Αιγαίο».

«Οι σκηνές καταγράφηκαν λεπτό προς λεπτό με μη επανδρωμένο εναέριο όχημα», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Tι κρύβεται όμως πίσω από την σημερινή κίνηση; Η Άγκυρα θέλει για άλλη μία φορά να κατηγορήσει την χώρα μας και να μας ”σύρει” στο διεθνές δικαστήριο για δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών.

Το δυστύχημα βέβαια βρίσκεται στο ότι υπάρχουν κάποιοι στην Ευρώπη που υιοθετούν αυτές τις απόψεις!

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς υπάρχουν ήδη 90.000 παράνομοι μετανάστες. Η χώρα μας ουσιαστικά, δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ.

Οφείλουμε να κατανοήσουμε βαθιά τον μεγάλο κίνδυνο και με έναν άκρως «ελληνικό τρόπο», να αντιδράσουμε στις νέο-οθωμανικές ενέργειες, σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων και στην Κύπρο.

Πηγή: pentapostagma.gr