×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερντογάν: Δημιουργεί παντουρκικό στρατό – Ξεκίνησε τις διεργασίες – Toν καθαρίζει ο Πούτιν


Διονύσης Αντωνέλλος

Ερντογάν: Δημιουργεί παντουρκικό στρατό – Ξεκίνησε τις διεργασίες – Toν καθαρίζει ο Πούτιν


Ερντογάν: Στις 26 Οκτωβρίου, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ έφτασε στο Καζακστάν για πρώτη φορά, όπου υπογράφηκε συμφωνία στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας.

Στις 28 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του τουρκικού υπουργείου Άμυνας επισκέφθηκε το Ουζμπεκιστάν, όπου επιτεύχθηκαν παρόμοιες συμφωνίες.

Ισραήλ: Βρήκαν τρόπο να βρίσκουν τα τουρκικά drones ραδιοφωνικά

Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων, η εβδομαδιαία τουρκική εφημερίδα «Türkiye» ζήτησε τη δημιουργία ενός ενιαίου παντουρκικού στρατού που θα αποτελείται από την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν, το Τουρκμενιστάν και το Κιργιστάν.

Στόχος της Τουρκίας, σύμφωνα με τους Ρώσους είναι η περαιτέρω κλιμάκωση στον Καύκασο.

Eρντογάν: Θα χάσει όπως ο Μουσολίνι – Γιατί δεν μπορεί να κερδίσει

Οι κινήσεις αυτές της Τουρκίας έδειξαν στη Μόσχα το πραγματικό πρόσωπο του Ερντογάν (σ.σ. όχι ότι δεν το ήξερε το Κρεμλίνο) με αποτέλεσμα την… επίθεση αγάπης από τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, προς την Ελλάδα, κατά την πρόσφατη επισκεψή του (σ.σ. το ίδιο χρονικό διάστημα με τις υπογραφές των συμφωνιών της Τουρκίας) στην Αθήνα.

Η Ρωσία έχει αποφασίσει να τελειώσει και αυτή με τον Ερντογάν. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Μείνετε συντονισμένοι στο sportime.gr.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras