ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν: Δημιουργεί παντουρκικό στρατό – Ξεκίνησε τις διεργασίες – Toν καθαρίζει ο Πούτιν

Ερντογάν: Στις 26 Οκτωβρίου, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ έφτασε στο Καζακστάν για πρώτη φορά, όπου υπογράφηκε συμφωνία στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας. Στις 28 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του τουρκικού υπουργείου Άμυνας επισκέφθηκε το Ουζμπεκιστάν, όπου επιτεύχθηκαν παρόμοιες συμφωνίες. Ισραήλ: Βρήκαν τρόπο να βρίσκουν τα τουρκικά drones ραδιοφωνικά Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων, η εβδομαδιαία...
Ερντογάν: Δημιουργεί παντουρκικό στρατό – Ξεκίνησε τις διεργασίες – Toν καθαρίζει ο Πούτιν

Ερντογάν: Στις 26 Οκτωβρίου, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ έφτασε στο Καζακστάν για πρώτη φορά, όπου υπογράφηκε συμφωνία στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας.

Στις 28 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του τουρκικού υπουργείου Άμυνας επισκέφθηκε το Ουζμπεκιστάν, όπου επιτεύχθηκαν παρόμοιες συμφωνίες.

Ισραήλ: Βρήκαν τρόπο να βρίσκουν τα τουρκικά drones ραδιοφωνικά

Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων, η εβδομαδιαία τουρκική εφημερίδα «Türkiye» ζήτησε τη δημιουργία ενός ενιαίου παντουρκικού στρατού που θα αποτελείται από την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν, το Τουρκμενιστάν και το Κιργιστάν.

Στόχος της Τουρκίας, σύμφωνα με τους Ρώσους είναι η περαιτέρω κλιμάκωση στον Καύκασο.

Eρντογάν: Θα χάσει όπως ο Μουσολίνι – Γιατί δεν μπορεί να κερδίσει

Οι κινήσεις αυτές της Τουρκίας έδειξαν στη Μόσχα το πραγματικό πρόσωπο του Ερντογάν (σ.σ. όχι ότι δεν το ήξερε το Κρεμλίνο) με αποτέλεσμα την… επίθεση αγάπης από τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, προς την Ελλάδα, κατά την πρόσφατη επισκεψή του (σ.σ. το ίδιο χρονικό διάστημα με τις υπογραφές των συμφωνιών της Τουρκίας) στην Αθήνα.

Η Ρωσία έχει αποφασίσει να τελειώσει και αυτή με τον Ερντογάν. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Μείνετε συντονισμένοι στο sportime.gr.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.