×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερντογάν: «Ναι, δοκιμάσαμε τους S-400 – Γιατί δεν αντέδρασαν οι ΗΠΑ στους S-300 της Ελλάδας;»


Μαρία Καλτσίδη

Ερντογάν: «Ναι, δοκιμάσαμε τους S-400 – Γιατί δεν αντέδρασαν οι ΗΠΑ στους S-300 της Ελλάδας;»


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έσπευσε για πολλοστή φορά να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως παράδειγμα για τις δοκιμές των S400 και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στη Δύση.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν ρωτήθηκε για το θέμα με τις δοκιμές που κάνουν οι Τούρκοι στα συστήματα S400, με τις οποίες έχουν διαφωνήσει δημοσίως ειδικά οι ΗΠΑ και έσπευσε να αναφερθεί και στη χώρα μας, όπως έχει πράξει και κατά το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Πήρε εντολή για πόλεμο το Πολεμικό Ναυτικό μας, έκαναν πίσω οι Τούρκοι – Το άγνωστο επεισόδιο

«Οι δοκιμές των S400 είναι απόλυτα σωστές και συνεχίζονται. Η προσέγγιση των ΗΠΑ στο θέμα, δεν μας δεσμεύει σε κάτι. Δεν θα ρωτήσουμε τις ΗΠΑ για να κάνουμε δοκιμές. Δεν έχουμε μόνο τους S400, αλλά και πολλά άλλα ελαφριά και βαρέα όπλα που δοκιμάζουμε. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα έχουμε αγοράσει από την Αμερική» για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στη χώρα μας.

«Η Ελλάδα έχει S300 και πραγματοποιεί δοκιμές. Τι λέει η Αμερική σε αυτή την περίπτωση;», επισήμανε και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ρωσικό όπλο που, προφανώς, ενοχλεί τους κυρίους αυτούς. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε».

Πηγή: Haberler.com

Σήμερα στο Sportime

Πλήρης επιβεβαίωση Sportime: 500 τουρκικά drone αυτοκτονίας απέναντι στην Ελλάδα

Ελληνικά υποβρύχια: Ούτε το καμάρι των Τούρκων ATR-72MPA δεν τα βρήκε

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras