ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: «Την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε και…»

«Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε. Θα μας την δώσουν δηλαδή», είπε ο Άγιος Παΐσιος.
Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: «Την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε και…»

Οι προφητείες του Αγίου Παϊσίου, πολλές. Μία εξ’ αυτών μιλά για την Κωνσταντινούπολη. Τι αναφέρει σε αυτήν;

Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε. Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη. ΟΧΙ. Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει ναχουμε εμείς την Πόλη. Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koubanezos.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.