Τούρκοι: Έτσι Ελλάδα και Ισραήλ θα διαλύσουν τα Bayraktar μας


Διονύσης Αντωνέλλος

Τούρκοι: Έτσι Ελλάδα και Ισραήλ θα διαλύσουν τα Bayraktar μας


Τούρκοι: Ο προγραμματισμός για να αρχίσουν τα σχέδια κατάρριψης των τουρκικών drone Bayraktar έχει φτάσει σε τελικό στάδιο με την συμβολή και το Ισραηλινών.

Η Ελλάδα, μετά την τουρκική επιθετικότητα και την χρήση όλο και περισσότερο των οπλισμένων τουρκικών drone Bayraktar στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας, οδηγήθηκε στην απόφαση να σχεδιάσει άμεσα τρόπους αντςιμετώπισής τους.

Επιβεβαίωση Sportime από τους Τούρκους: Η Ελλάδα οπλίζει τα T 6A κατά των Bayraktar

Ένας από αυτούς του τρόπους είναι και ο οπλισμός των ελαφρών εκπαιδευτικών αεροσκαφών Τ-6Α Texan II, έγραφε το sportime.gr ήδη από τις 12/10.

Οι ελληνική αεροπορία διαθέτει 45 Τ-6Α στην Καλαμάτα, εκ των οποίων τα 20 έχουν δυνατότητα να φέρουν πολυβόλα των 0,50 ιντσών, τύπου ΗΜP-400

Το T-6A Texan II είναι ιδανικό ως πλατφόρμα για την κατάρριψη των τουρκικών UAV αφού δεν θα χρειάζεται η Ελλάδα να απογειώνει F-16 όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Τώρα οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Sportime, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα οπλίσει 20 Τ-6Α με την εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων να γίνεται στην Κρήτη από Ισραηλινούς.

Ρώσοι: Η Αμερική θα αφήσει την Ελλάδα να καταστρέψει την Τουρκία – Σοκ στην Άγκυρα

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι τα Τ-6Α είναι πιο γρήγορα από τα Bayraktar και θα βάλουν δύσκολα στην Άγκυρα.

Οι Τούρκοι φοβούνται πως με την βοήθεια των Ισραηλινών οι Έλληνες θα βάλουν και νέα ραντάρ στα 20 Τ-6Α και θα διαλύσουν τα τουρκικά drone, αφού αν τα εντοπίσουν δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras