ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Με τα F-35 το Ισραήλ βομβαρδίζει την Λαττάκεια παρά τους S-400 – Tι θα γίνει αν τα πάρουν οι Έλληνες;

Οι Ισραηλινοί, με τα δικής τους έκδοσης F-35 βομβαρδίζουν περιοχές της Συρίας, όπου οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει S 400 σαν αυτούς που έχει αγοράσει η Άγκυρα.
Τούρκοι: Με τα F-35 το Ισραήλ βομβαρδίζει την Λαττάκεια παρά τους S-400 – Tι θα γίνει αν τα  πάρουν οι Έλληνες;

Τούρκοι: Με τα F-35 το Ισραήλ βομβαρδίζει την Λαττάκεια παρά τους S-400 υποστηρίζουν χρήστες του διαδικτύου στην Τουρκία, με φόντο τα ελληνικά F-35.

H Toυρκία έχει βρεθεί χωρίς μαχητικά νέας γενιάς.

Το αμερικανικό Κογκρέσο θα αργήσει να δώσει το ΟΚ για την πώληση 40 F-16 Viper, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Την ίδια ώρα η Άγκυρα εξετάζει τις εναλλακτικές της σε μαχητικα αεροπλάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η Τουρκία βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μεγάλη Βρετανία, για την αγορά Eurofighter Typhoon.

Οι Τούρκοι προκρίνουν τα Τyphoon ως τα κατάλληλα αεροσκάφη να αντιμετωπίσουν τα Rafale, μία εκτίμηση που προφανώς δεν υφίσταται αφού τα Typhoon δεν έχουν καμία τύχη αν έρθουν αντιμέτωπα με τα ελληνικά Rafale.

Στο άκουσμα του ελληνικού ενδιαφέροντος για τα F-35 πολλοί στην Τουρκία μούδιασαν.

Μιλάμε για αεροσκάφη που θα αρχίσουν να έρχονται γύρω στο 2030 στην Ελλάδα, ενώ εώς τότε (σ.σ. και ίσως πιο μετά) η Τουρκία θα προσπαθεί ακόμα να πετάξει το δικό της μαχητικό, χωρίς να γνωρίζει κανεις τα… αποτελέσματα.

Αυτό που ανησυχεί κάποιους Τούρκους χρήστες του διαδικτύου είναι πως οι Ισραηλινοί, με τα δικής τους έκδοσης F-35 βομβαρδίζουν περιοχές της Συρίας, όπου οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει S 400 σαν αυτούς που έχει αγοράσει η Άγκυρα από τη Μόσχα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ