ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Πώς θα στείλουμε στην Ελλάδα δύο αεροπλάνα αφού δεν έχουμε

Διερωτούνται οι Τούρκοι: Αφού δεν έχουμε αεροπλάνα δικά μας και αυτά που έχουμε τα νοικιάζουμε, πώς θα στείλουμε αεροπλάνα στην Ελλάδα;
Τούρκοι: Πώς θα στείλουμε στην Ελλάδα δύο αεροπλάνα αφού δεν έχουμε

Τούρκοι: Πώς θα στείλουμε στην Ελλάδα δύο αεροπλάνα αφού δεν έχουμε, ρωτά τον αρμόδιο υπουργό ο Τούρκος δημοσιογράφος Εμίν Τσολασάν.

Ο υπουργός Γεωργίας και Δασοκομίας της Τουρκίας, Μπεκίρ Πακντεμιρλί, ενώ είχε δηλώσει ότι η Τουρκία «δεν διαθέτει πυροσβεστικά αεροσκάφη» και ότι στις πυρκαγιές «επεμβαίνουν αεροσκάφη που αποστέλλονται ως βοήθεια», ανακοίνωσε ότι θα στείλει αεροπλάνα στην Ελλάδα.

Απευθυνόμενος προς τον Τούρκο υπουργό Γεωργίας και Δασοκομίας ο Εμίν Τσολασάν του θύμισε πως πριν από τρεις ημέρες, είχε πει από την Μαρμαρίδα ότι «η Ελλάδα θέλει αεροπλάνα από εμάς και το εξετάζουμε».

Μάλιστα τότε ο αρμόδιος Τούρκος υπουργός είχε τονίσει πως η Τουρκία μπορεί παρέχει αεροπλάνα στην Ελλάδα.

«Αυτή η κυβέρνηση έκανε μαγικά. Πώς γίνεται να σταλούν στην Ελλάδα δύο από τα αεροπλάνα που δεν υπήρχαν πριν από λίγες ημέρες;», διερρωτήθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος ο οποίος τόνισε ότι το ερώτημά του έχει καθαρά πολιτική άποψη και όχι ανθρωπιστική.

Ζητούν από τον Ερντογάν να ζητήσει συγγνώμη όπως ο Μητσοτάκης

Την ίδια ώρα, να ζητήσει συγγνώμη ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν από τον τουρκικό λαό για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Τουρκία, όπως ζήτησε συγνώμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελλάδα, ζητούν Τούρκοι.

«Ο καθένας κάθεται στη θέση του, αυτό είναι μεγάλη ντροπή. Όποιος είναι υπεύθυνος για την καθυστερημένη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς θα πρέπει να παραιτηθεί», είπε ο Οζτράκ για τις πυρκαγιές που συνεχίζονται εδώ και μέρες, ειδικά στο νότιο τμήμα της Τουρκίας.

«Υπήρξε πυρκαγιά και στην Ελλάδα. Κατ ‘αρχάς, ο Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την καθυστερημένη απάντησή του στη φωτιά. Μετά από αυτό, έκαναν έναν επιπλέον προϋπολογισμό 500 εκατομμυρίων ευρώ από τη Βουλή», σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Φάικ Οζτράκ.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η Ρωσία έφτιαξε το Su-75 για να χτυπήσει F-35 και Rafale

Τουρκία: Αφγανοί σήκωσαν σημαία του Αφγανιστάν στην Αττάλεια

Ελληνοτουρκικά – Τούρκοι: Ερντογάν ζήτα συγγνώμη όπως έκανε ο Μητσοτάκης

Τούρκοι: Πώς θα στείλουμε στην Ελλάδα δύο αεροπλάνα αφού δεν έχουμε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Πώς θα στείλουμε στην Ελλάδα δύο αεροπλάνα αφού δεν έχουμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.