ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: «Σοκ για την Μέρκελ στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ξεχνούν την οφειλή των 322 δισ.!»

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο που απευθυνόμενο στην Μέρκελ ζητά τις γερμανικές αποζημίωσες.
Τούρκοι: «Σοκ για την Μέρκελ στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ξεχνούν την οφειλή των 322 δισ.!»

Η Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε στην χώρα μας προκειμένου να έχει επαφές με την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο τουρκικός τύπος που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα μεταφέρει ελληνικό πρωτοσέλιδο το οποίο «θυμίζει» στη Μέρκελ τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την εφημερίδα «Δημοκρατία» η οποία τιτλοφορείται: «Δεν ξεχνάμε frau Μέρκελ. Μας χρωστάτε 322 δισεκατομμύρια».

Η τουρκική «Sabah.com» παραθέτει όλα τα δεδομένα από την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και τη σφαγή 300.000 Ελλήνων στα έτη 1941-44 από τους Ναζί.

Επίσης οι Τούρκοι προσθέτουν ότι ενώ η Ελλάδα αφήνει ανοικτό το ζήτημα, η Γερμανία από την πλευρά της το θεωρεί λήξαν επικαλούμενη συμφωνία που υπογράφηκε το 1960.

Αυτό την ώρα που οι Τούρκοι πανηγυρίζουν ισχυριζόμενοι ότι «…μπορούμε να χτυπήσουμε την Αθήνα».

Και φυσικά την ώρα που η Τουρκία απειλεί τις ΗΠΑ, ότι θα στραφούν στη Ρωσία για εξοπλιστικά τους συστήματα.

Παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα κατά της Μέρκελ που προκάλεσε εντύπωση στους Τούρκους

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο που απευθυνόμενο στην Μέρκελ ζητά τις γερμανικές αποζημίωσες.

Δείτε βίντεο από τη συνάντηση Μέρκελ – Μητσοτάκη

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: «Σοκ για την Μέρκελ στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ξεχνούν την οφειλή των 322 δισ.!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.