ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Οργή του Υπουργού Άμυνας – «Μας αποκαλούν αναξιόπιστη χώρα του ΝΑΤΟ»

«Δεν δέχομαι να θεωρείται αναξιόπιστη χώρα μέσα στο ΝΑΤΟ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ
Τουρκία: Οργή του Υπουργού Άμυνας – «Μας αποκαλούν αναξιόπιστη χώρα του ΝΑΤΟ»

O υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ, διέψευσε τους ισχυρισμούς πως η Τουρκία είναι μια αναξιόπιστη χώρα του ΝΑΤΟ, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Ο Γκιουλέρ αναφέρθηκε και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τόνισε πως η μάχη εναντίον της θα συνεχιστεί. μέχρι να εξολοθρευτεί και ο τελευταίος τρομοκράτης. Ας δούμε τι άλλο είπε ο υπουργός Άμυνας.

Υπήρξε ισχυρισμός πως η Τουρκία δεν είναι στην ίδια γραμμή με τα μέλη του ΝΑΤΟ και πως είναι αναξιόπιστη χώρα εντός της Συμμαχίας. Ο υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ μίλησε στο περιοδικό Politico που έχει έδρα τις ΗΠΑ και εκφράζει αυτούς τους ισχυρισμούς. Τόνισε πως δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί και πως υπάρχει προσπάθεια να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Αρνούμαστε ξεκάθαρα τον ισχυρισμό πως η Τουρκία είναι μια αναξιόπιστη χώρα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Σε μια συμμαχία που υπάρχουν 32 χώρες, δεν μπορεί να υπάρχει η προσδοκία να υπάρχουν κοινές απόψεις σε όλα τα ζητήματα.

Κάποιες χώρες προσπαθούν να δημιουργήσουν τέτοιες εντυπώσεις».

Δείτε τα όσα αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Οργή του Υπουργού Άμυνας – «Μας αποκαλούν αναξιόπιστη χώρα του ΝΑΤΟ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.