ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Σε αυτό το σημείο στέλνουν μαζικά μετανάστες για να δημιουργήσουν επεισόδιο με την Ελλάδα

Τριπλή απειλή στα σύνορά μας - Πώς οι Τούρκοι συγκεντρώνουν μετανάστες σε Αδριανούπολη, περίχωρα της Σμύρνης και Μαρμαρίδα.
Τουρκία: Σε αυτό το σημείο στέλνουν μαζικά μετανάστες για να δημιουργήσουν επεισόδιο με την Ελλάδα

Τουρκία: Στην πλήρη χαρτογράφηση του σχεδιασμού των Τούρκων για τη χρησιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων ως εργαλείου πίεσης προς την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν καταλήξει τα στελέχη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, η γείτονας χώρα, υπό τις ευλογίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φυσικά, προσπαθεί να στήσει ολόκληρη παραστρατιωτική ομάδα με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μας.

Πλέον ωστόσο έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι μετακινήσεις παράνομων μεταναστών και προσφύγων προς τον Έβρο, καθώς και προς τα νησιά του Αιγαίου.

Ειδικότερα, υπάρχουν τρία άτυπα «στρατόπεδα» προσφύγων και μεταναστών από τα οποία μετακινούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση ομάδες προς την ελληνική πλευρά, οργανωμένα από την τουρκική στρατοχωροφυλακή.

Το πρώτο είναι δυτικά της Κωνσταντινούπολης κοντά στο δρόμο που οδηγεί προς Ανδριανούπολη, το δεύτερο έξω από τη Σμύρνη και το τρίτο στην περιοχή της Μαρμαρίδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Μαρμαρίδα και στη Σμύρνη έχουν συγκεντρωθεί πρόσφυγες από τα στρατόπεδα που υπάρχουν στα σύνορα με τη Συρία, αλλά και άλλοι που πηγαίνουν στην Τουρκία από το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Σε αυτό που βρίσκεται κοντά στην Ανδριανούπολη υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών από χώρες της βόρειας και της κεντρικής Αφρικής, οι οποίοι φτάνουν εκεί με πτήσεις με τις λεγόμενες «θρησκευτικές βίζες» ως μουσουλμάνοι.

Τουρκία: Διακινητές περνούν µετανάστες στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Σε αυτό το σημείο στέλνουν μαζικά μετανάστες για να δημιουργήσουν επεισόδιο με την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.