ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Τότε ολοκληρώνει το Oruc Reis τις εργασίες του

Συνεχόμενες προκλήσεις από την Τουρκία, που μετά τη νέα Navtex έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το Oruc Reis!
Τουρκία: Τότε ολοκληρώνει το Oruc Reis τις εργασίες του

Συνεχόμενες είναι οι προκλήσεις από την Τουρκία, που βγάζει ξανά στο Αιγαίο το Oruc Reis, ορίζοντας νέα Navtex για το τουρκικό ερευνητικό.

Αυτή όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ενέργειας της Τουρκίας αφήνει να εννοηθεί πως οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν στις 29 Νοεμβρίου.

«Το πλοίο Oruc Reis στο πλαίσιο του προγράμματος “Demre 2B συλλογής δεδομένων” ξεκίνησε έρευνες στις 10 Αυγούστου και μέχρι σήμερα συγκέντρωσε δεδομένα σε έκταση 8.149 τετρ. χιλιομέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμφιετζόγλου: Πρόταση για 20 χρόνια φυλάκισης για δωροδωκία στα εξοπλιστικά

Με τη χθεσινή NAVTEX θα γίνει συγκέντρωση δεδομένων σε περιοχή 2.806 τετρ. χιλιομέτρων και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 29 Νοεμβρίου» ανέφερε το υπουργείο σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ.

Το σίγουρο είναι ένα. Η Τουρκία συνεχίζει με κάθε τρόπο να προκαλεί και να τεντώνει το σκοινί, φτάνοντας ξανά πολύ κοντά στο Καστελόριζο.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ