Οι Ρώσοι θέλουν να πλήξουν την φήμη των Bayraktar.

Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων.

Δεκάδες ρωσικά συστήματα αεράμυνας Buk έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων, στο πλαίσιο της εμφάνισης πληροφοριών ότι 36 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα επίθεσης Bayraktar TB2 ενδέχεται να βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Η Ρωσία έστειλε δεκάδες αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων Buk στα ουκρανικά σύνορα.

Τα συγκεκριμένα συστήματα αεράμυνας, γράφει το πρακτορείο Avia.pro, έχουν αποδειχθεί τα πιο αποτελεσματικά στη μάχη κατά των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε τη στιγμή της μεταφοράς των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας Buk.

Προφανώς, μιλάμε για αρκετές δεκάδες συστήματα αεράμυνας.

Όλα τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας Buk θα αναπτυχθούν κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχουν επίσημα σχόλια από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχετικά με τόσο μεγάλη συσσώρευση στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων, σημειώνει το Avia.pro.

Eιδικοί πιστεύουν ότι η εμφάνιση των συμπλεγμάτων Buk μπορεί να αποτελεί απόδειξη ότι η Ρωσία σκοπεύει να παρακολουθήσει προσεκτικά τα Bayraktar TB2 στο Ντονμπάς, θέλοντας να πλήξει με την πρώτη ευκαιρία την… φήμη των τουρκικών drones.

Ο Σεργκέι Μιχαϊλοφ, Ρώσος αναπληρωτής επικεφαλής της εταιρείας High-Precision Complexes, είχε ανακοινώσει την ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα μοναδικό σύστημα, ικανό να καταπολεμήσει απολύτως όλα τα υπάρχοντα τούρκικα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και τα περιπλανώμενα πυρομαχικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Σε αφορά: Μόνο έτσι πίνεις σίγουρα καθαρό νερό στο σπίτι σου

Φρεγάτες: Μεταχειρισμένες LCS αντί για κορβέτες

Υποβρύχια: Η Ελλάδα ενεργοποιεί την συμφωνία και για άλλα 214;

Βayraktar: Έφτασαν οι δολοφόνοι των τουρκικών drones