ΚΟΙΝΩΝΙΑ

100 ευρώ ταπείνωσης και λίγα είναι…

Ξαφνικά αν είσαι άνω των 60 ετών και δεν έχεις κάνει το εμβόλιο είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!
100 ευρώ ταπείνωσης και λίγα είναι…

Πρόστιμο 100 ευρώ με την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Και λίγα είναι…

Το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει.

Όχι λόγω της υπαρκτής δυστοπίας που ζούμε σε όλα τα επίπεδα, αλλά επειδή πλέον η κυβέρνηση έχει περάσει σε άλλο level και εδραιώνει έναν άτυπο «υγειονομικό σωφρονισμό».

Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με τα εμβόλια, αν είσαι πραγματικά σκεπτόμενος, σίγουρα θα έχεις τις εντάσεις σου, όταν κάποιος σου επιβάλλει το τι θα κάνεις στο σώμα σου…ακόμη και αν αυτό, ίσως είναι για καλό.

Πόσο μάλλον, όταν κάποιος σε κρίνει ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ σε περίπτωση που δεν συμμορφωθείς με τις υποδείξεις.

Ξαφνικά έγιναν παράνομοι, όσοι άνω των 60 ετών για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Έγιναν «οι μικροί εγκληματίες της καθημερινότητας μας» που είναι υπαίτιοι και ένοχοι για την διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα…

 

Λες και αν κάνεις το εμβόλιο, ο Θεός σε χρίζει αυτόματα ως μικρό Ρομποκοπ που δεν μασάει τίποτε στο πέρασμά του.

 

Η καλλιέργεια της ψευδαίσθησης της «αθανασίας» απέναντι στον covid με το εμβόλιο, ήταν το «δόγμα» που τώρα πληρώνουν οι κυβερνήσεις.

Κάποιος ο οποίος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, παρ όλη την πληροφόρηση που υπάρχει, ίσως έχει τους λόγους του. Όπως επίσης έχει τους λόγους του και εκείνος που το έκανε.

Οι διχαστικές λογικές που ήθελε να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ και οι φωστήρες της επικοινωνίας που έχει από πίσω του να σέρνονται ο Μητσοτάκης, κατέρρευσαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Η θέσπιση προστίμου 100 ευρώ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατάφερε αυτό που δεν μπορούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της ολοκληρωτικής ανικανότητας του στο να επικοινωνήσει το οτιδήποτε.

Να συσπειρώσει τις «φωνές» και τις «λογικές» εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ενάντια στον υγειονομικό παραλογισμό που επιχειρούν να επιβάλλουν με τον πιο αισχρό και απροκάλυπτο τρόπο.

Το πρόστιμο των 100 ευρώ δεν δείχνει μόνο την γύμνια ενός ολόκληρου συστήματος δημόσιας υγείας που το έχουν απαξιώσει με μεθοδικότητα…και προσπαθούν να το κρατήσουν στα πόδια του, αποδίδοντας στους πολίτες τους λόγους της καταστροφής του.

Δείχνει πως έχουμε να κάνουμε με βαθιά συντηρητικά μυαλά που κυριαρχούνται από ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ λογικές του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» .

Ο βασιλιάς είναι γυμνός και πέφτει με πάταγο.

Στο Sportime συγκεντρώσαμε μερικές από τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας της χώρας που ήταν απροκάλυπτα κατά της υποχρεωτικότητας…Video για να ντρέπεται και η ντροπή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «100 ευρώ ταπείνωσης και λίγα είναι…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.