ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Aπαγόρευση και των αυτοκινητοπομπών

28η Οκτωβρίου: Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και οι αυτοκινητο-πορείες απαγορεύτηκαν μαζί με τις παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Η απόφαση της αναστολής της διενέργειας των παρελάσεων δημοσιεύτηκε την Τρίτη σε ΦΕΚ και φέρει τις υπογραφές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, του υπουργού Υγείας,...
28η Οκτωβρίου: Aπαγόρευση και των αυτοκινητοπομπών

28η Οκτωβρίου: Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και οι αυτοκινητο-πορείες απαγορεύτηκαν μαζί με τις παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Η απόφαση της αναστολής της διενέργειας των παρελάσεων δημοσιεύτηκε την Τρίτη σε ΦΕΚ και φέρει τις υπογραφές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, της υπουργού Πολιτισμού, Στυλιανής Μενδώνη και του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.

28η Οκτωβρίου: Βγήκε το ΦΕΚ για την αναστολή των παρελάσεων

Το sportime.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως οι οδηγίες που έχει η Αστυνομία είναι να σταματήσουν και τις όποιες αυτοκινητοπομπές όσως θελήσουν με αυτό τον τρόπο να εορτάσουν την 28η Οκτωβρίου.

Κορονοϊός: Εντολές να τους γράφουν όλους για μάσκα – Πρόστιμο επειδή έπινε αναψυκτικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Aπαγόρευση και των αυτοκινητοπομπών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.