ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Επέτειος χωρίς παρελάσεις αλλά με την Ελληνική σημαία ψηλά (vids)

28η Οκτωβρίου: Χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, αλλά με περισσή υπερηφάνεια και αγάπη για την πατρίδα και τους αγωνιστές της κατοχής, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Ογδόντα χρόνια από την ημέρα που σημάδεψε την Ελλάδα, την ιστορική εκείνη ημέρα που η χώρα μας είπε ΟΧΙ στην υποταγή. Φέτος η επέτειος λόγω της πανδημίας...
28η Οκτωβρίου: Επέτειος χωρίς παρελάσεις αλλά με την Ελληνική σημαία ψηλά (vids)

28η Οκτωβρίου: Χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, αλλά με περισσή υπερηφάνεια και αγάπη για την πατρίδα και τους αγωνιστές της κατοχής, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Ογδόντα χρόνια από την ημέρα που σημάδεψε την Ελλάδα, την ιστορική εκείνη ημέρα που η χώρα μας είπε ΟΧΙ στην υποταγή.

Φέτος η επέτειος λόγω της πανδημίας εορτάστηκε χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, αλλά με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων, σημαιοστολισμούς, χαμηλές διελεύσεις μαχητικών και ελικοπτέρων και ελλιμενισμούς πολεμικών πλοίων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.

«Το έπος του 40 μας συγκινεί και μάς εμπνέει. Η ιστορία μάς διδάσκει ότι η πατρίδα μας δυναμώνει και υπερβαίνει κάθε εμπόδιο, όταν είναι ενωμένη» δήλωσε η ΠτΔ.

28η Οκτωβρίου: Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καστελόριζο: Κρητικός ύψωσε την μεγαλύτερη ελληνική σημαία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γαλλία έβαλε στη θέση της την Τουρκία για το Charlie Hebdo: «Οι επιθέσεις σας ήταν γεμάτες μίσος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 28η Οκτωβρίου: Το Αγέρωχο «ΟΧΙ» του Χειριστή του «ΖΕΥΣ» που… απογείωσε την Ελλάδα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόνα Σούκρουλα: Έπαθαν πλάκα με την διαιτήτρια του Ελλάδα-Ουκρανία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Επέτειος χωρίς παρελάσεις αλλά με την Ελληνική σημαία ψηλά (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.