ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Παρά τις απαγορεύσεις οι Έλληνες τίμησαν το «ΟΧΙ» (vid)

Από τη Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά, μέχρι και την Αθήνα, αρκετοί ήταν οι Έλληνες που τίμησαν την Εθνική μας επέτειο.
28η Οκτωβρίου: Παρά τις απαγορεύσεις οι Έλληνες τίμησαν το «ΟΧΙ» (vid)

28η Οκτωβρίου: Από τη Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά, μέχρι και την Αίγινα, το Καρπενήσι και την Πάτρα, αλλά και στην Αθήνα, αρκετοί ήταν οι Έλληνες που τίμησαν την Εθνική επέτειο, πραγματοποιώντας τις δικές τους παρελάσεις.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν επίσημα παρελάσεις.

Επτά προσαγωγές σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όταν περίπου 70 άτομα επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Με τα ΜΑΤ παραταγμένα στα σκαλιά της πλατείας και αρκετούς συγκεντρωμένους να μη φορούν καν μάσκα, σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, ενώ κόπηκαν και πρόστιμα για παράνομη συνάθροιση και μη χρήση μάσκας.

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αλλά και στα στενά της πόλης, με σημαίες στα χέρια, δεκάδες Θεσσαλονικείς παρέλασαν για την 28η Οκτωβρίου.

Εξάλλου, στο μικρό νησάκι των Αρκιών, η κυρία Μαρία Τσιαλέρη, η δασκάλα του νησιού και ο 11χρονος Χρήστος, ο μοναδικός της μαθητής γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου! Ο μικρός μαθητής δηλώνεις περήφανος ως Έλληνας και όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά σήμερα το φώναξε πιο δυνατά από ποτέ και μπράβο του.

Τέλος στα γαλανόλευκα «ντύθηκε» το βράδυ της Τρίτης το δημοτικό θέατρο Πειραιά.

28η Οκτωβρίου: Δείτε τα ρεπορτάζ για τις εκδηλώσεις μνήμης των συμπατριωτών μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καστελόριζο: Κρητικός ύψωσε την μεγαλύτερη ελληνική σημαία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γαλλία έβαλε στη θέση της την Τουρκία για το Charlie Hebdo: «Οι επιθέσεις σας ήταν γεμάτες μίσος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 28η Οκτωβρίου: Το Αγέρωχο «ΟΧΙ» του Χειριστή του «ΖΕΥΣ» που… απογείωσε την Ελλάδα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Παρά τις απαγορεύσεις οι Έλληνες τίμησαν το «ΟΧΙ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.