ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνι Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε…

Πέρα από τη χλεύη που του «πρέπει», στον Άδωνι Γεωργιάδη αξίζει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ με αφορμή τη δήλωσή του για τα Τέμπη.
Άδωνι Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε…

Άδωνι Γεωργιάδη σε ευχαριστούμε. Η δήλωσή σου έκανε ξανά πρώτο θέμα, μια εγκληματική ενέργεια όπως το έγκλημα στα Τέμπη και τη δολοφονία 57 ψυχών.

Άδωνι Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε. Υπενθυμίζεις στον κόσμο πως σε όλα τα μέλη της Κυβέρνησης δεν «καίγεται» καρφί. Μέσα από τις πολλές και δημόσιες εμφανίσεις σου και τοποθετήσεις σου είναι λογικό, κάποια στιγμή, η γλώσσα να προλάβει το μυαλό σου και να καταδείξεις που μας έχετε γραμμένους. Ζωντανούς και νεκρούς.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εργασίας που είναι τόσο απαραίτητος στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δεν θα τολμήσει να του πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά του ό,τι και να πει. Διότι, πολιτικές ευθύνες ο Πρωθυπουργός αποδείξει εκεί που τον «παίρνει». Εκεί που δεν τον παίρνει μαζεύει απλά τα κουβαδάκια του και πάει σε άλλη παραλία.

Οι γονείς των παιδιών που «χάθηκαν», οι συγγενείς των θυμάτων, όλοι όσοι «πονούν» από την απώλεια αυτών των αθώων πολιτών, σε ευχαριστούν επίσης. Άρχισαν ξανά τα κανάλια να αναζητούν μια δήλωσή τους, ένα σχόλιο, το τι βιώνουν. Με αυτό τον τρόπο η ελληνική κοινωνία ξύπνησε από τον λήθαργο και θυμήθηκε πως οι πραγματικοί υπαίτιοι του εγκλήματος κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ακόμα και ο πολιτικός κόσμος οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Αδωνι Γεωργιάδη. Σε μια Ελλάδα που η αντιπολίτευση επαφίεται στο Lifestyle του μεν και τον ωχαδερφισμό του δε, βρήκε επιτέλους λόγο να συσταθεί και να υψώσει φωνή και ανάστημα σε μια Κυβέρνηση που το μόνο που κάνει είναι να μετράει μία μία τις μονάδες μέχρι το 41%…

Άδωνι Γεωργιάδη σε ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά. Στο πρόσωπό σου οι 57ψυχές που «έφυγαν» τόσο άδικα, βρίσκουν τον αγγελιοφόρο που χρειάζονται για να υπενθυμίζουν σε όσους το ξεχνούν πως έχουν «φωνή», «υπάρχουν». Η έπαρση σου σε κάνει άθελά σου να γίνεσαι ο λόγος που ελπίζουμε πως όσοι τους οδήγησαν με την αμέλειά τους στο θάνατο δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνι Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…