ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε έξοδο το φετινό Πάσχα»

Την επιβεβαίωση πότε θα δεν θα υπάρξει έξοδος το φετινό Πάσχα, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε όλους τους πολίτες να κάνουν υπομονή για ένα μήνα ενώ τόνισε παράλληλα πως η χώρα τα πάει εξαιρετικά στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού. «Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει...
Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε έξοδο το φετινό Πάσχα»

Την επιβεβαίωση πότε θα δεν θα υπάρξει έξοδος το φετινό Πάσχα, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε όλους τους πολίτες να κάνουν υπομονή για ένα μήνα ενώ τόνισε παράλληλα πως η χώρα τα πάει εξαιρετικά στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού.

«Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε, καλό είναι να το λέμε από τώρα», ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αλλάζει το όριο ανέπαφων συναλλαγών

Μάλιστα νωρίτερα παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας για ένα πολύ κρίσιμο μήνα που μας περιμένει.

«Στις 15 Απριλίου θα δούμε πώς έχουν αποδώσει τα μέτρα που πήραμε. Έχουμε έναν πολύ κρίσιμο μήνα μπροστά μας, κανείς δεν πρέπει να χαλαρώσει, πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις από την κυβέρνηση ακόμα και για το κλείσιμο διοδίων, προκειμένου να αποφευχθεί η έξοδος το Πάσχα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε έξοδο το φετινό Πάσχα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.