ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Mια (ακόμα) μάνα κλαίει, μια Ελλάδα καταδικάζει, μια Ευρώπη και ένας Ερντογάν γελάνε με τα χάλια μας!

Ένα τσούρμο δολοφόνοι, ξεφτίλισαν έναν ολόκληρο κρατικό μηχανισμό. Και σε μια γωνιά ο Ερντογάν «κλαίει» τα λεφτά που έχει... πετάξει για τα εξοπλιστικά! EΛ. ΑΣ. με σήμα τον... χαρταετό!
Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Mια (ακόμα) μάνα κλαίει, μια Ελλάδα καταδικάζει, μια Ευρώπη και ένας Ερντογάν γελάνε με τα χάλια μας!

150 εγκληματίες διέσχισαν οδικώς τη μισή χώρα, σκότωσαν, αλλά η ΕΛ. ΑΣ. πανηγυρίζει επειδή ανάμεσα στους 100 συλληφθέντες, είναι (μάλλον) και ο δολοφόνος του άτυχου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη!

Παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας το ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η UEFA απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών, αλλά στην Ελβετία λογάριαζαν χωρίς την Ελληνική Αστυνομία!

25 αυτοκίνητα «φορτωμένα» με δολοφόνους από την Κροατία, διέσχισε τα 3/4 της Ηπειρωτικής Ελλάδας, υπό την διακριτική εποπτεία της ΕΛ. ΑΣ. (Ελλάς το μεγαλείο σου), η οποία όμως κατάφερε και τους έχασε!

Ενημερωμένη δύο μέρες πριν, απο τις αρχές της Κροατίας, του Μαυροβουνίου για την κάθοδο των δολοφόνων, έχοντας λίστα με τις πινακίδες όλων των αυτοκινήτων. Ωστόσο πέρα από τη σύλληψη 98 ατόμων, μια τρύπα στο νερό, ο 29χρονος Μιχάλης στο χώμα και μια μανα στο νοσοκομείο με έμφραγμα! Όλα στο… πιάτο, αλλά το… ξυπνητήρι δεν χτύπησε! Στα σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν, η Νέα Φιλαδέλφεια μια εμπόλεμη ζώνη. Κροάτες, φίλοι της ΑΕΚ, γυναίκες, παιδιά που τρέχουν να σωθούν, καδρόνια πέτρες, ρόπαλα μαχαίρια. Μόνο η Αστυνομία έλειπε! Εμφανίστηκε κανά μισάωρο μετά!

Και κάπου, κάποιοι, κάπως προσπάθησαν να περάσουν και τον… πανηγυρικό της ημέρας, αναφέροντας οτι μεταξύ των συλληφθέντων, (μάλλον) είναι και ο δολοφόνος. Και με τις πιθανότητες να το πας, θα τον έπιαναν! Αν και μετά από αυτό, το πιθανότερο είναι να χάσουν και… χελώνα!

Ο Υπουργός προστασίαχαχαχααχα του πολίτη, επέστρεψε εσπευσμένα (όχι από διακοπές, όπως ο Μηταράκης) από την Αλβανία και πήρε «κεφάλια». Έτσι λένε τώρα την… μετάθεση! Ενδεχομένως να πάρει και το δικό του ο Πρωθυπουργός, αφού ο ίδιος προφανέστατα δεν διαθέτει την ευθιξία να παραιτηθεί μόνος του. Το πότε θα πάρουν του κ. Μητσοτάκη, στις επόμενες εκλογές και βλέπουμε. Με ένα market pass, κανά δυο fuel pass και ένα σακουλάκι passατέμπο, μπορεί και να το… γυρίσει η κυβέρνηση!

Μερικές 10άδες εγκληματίες «άλωσαν» μια πόλη της Αττικής. Έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την Βουλή των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας! Χωρίς μαχητικά, άρματα και πυραυλικό εξοπλισμό. Με τα Ι.Χ. τους, κάτι ρόπαλα και μερικούς σουγιάδες! Αυτά βλέπει ο Ερντογάν και κλαίει τα λεφτά που έχει «πετάξει» για τα εξοπλιστικά της χώρας του. Μήπως όταν έχουμε ευρωπαϊκά ματς, να κάνει στην άκρη το προστασίας του Πολίτη και να αναλάβει το Εθνικής Άμυνας;

Υ.Γ. Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα έρθουν στην Ελλάδα οπαδοί της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο που είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της ΑΕΚ. Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μήπως να τους κάνουμε και pasillo όταν περάσουν τα σύνορα; Ή να επαναφέρουμε το 13033 με τους κωδικούς μετακίνησης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Mια (ακόμα) μάνα κλαίει, μια Ελλάδα καταδικάζει, μια Ευρώπη και ένας Ερντογάν γελάνε με τα χάλια μας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!