ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροδρόμιο: Προσοχή αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό – Δείτε τι γίνεται με τις βαλίτσες

Χαμός στα αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας όπου το χάος με τις βαλίτσες πιστεύεται ότι θα συνεχιστεί για μήνες.
Αεροδρόμιο: Προσοχή αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό – Δείτε τι γίνεται με τις βαλίτσες

Μεγάλη προσοχή συνιστάται εαν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε προσεχώς σε κάποιο αεροδρόμιο στη Μεγάλη Βρετανία καθώς τα προβλήματα με τις βαλίτσες και την ασφαλή διανομή τους είναι τεράστια.

Η τεράστια έξοδος των Βρετανών πολιτών προς το εξωτερικό για διακοπές σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού στον χειρισμό των αποσκευών έχει επιφέρει ένα χάος στα αεροδρόμια όλης της χώρας.

Με το φετινό καλοκαίρι να είναι το πρώτο μετά το 2019 όπου τα ταξίδια γίνονται χωρίς σκληρούς περιορισμούς, η κίνηση στα αεροδρόμια της Βρετανίας σπάει κάθε ρεκόρ.

Ωστόσο, το θέμα με τις βαλίτσες επιμένει και μάλιστα οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί να διαρκέσει και μήνες όπως ενημερώθηκαν επιβάτες στη Σκωτία.

Στη κεντρική φωτογραφία του άρθρου μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα του προβλήματος. Οι βαλίτσες που βλέπετε έχουν εγκαταλειφθεί από τους κατόχους τους καθώς αυτοί τις περίμεναν για πάνω από μία ώρα κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Sussex.

Αεροδρόμιο: Το μειωμένο προσωπικό και η Swissport

Πέρα από τον μεγάλο όγκο τον ταξιδιωτών ένας κύριος παράγοντας στο χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι και το μειωμένο προσωπικό.

Η εταιρία χειρισμού των αποσκευών Swissport, μία από τις μεγαλύτερες στα αεροδρόμια της χώρας, ανακοίνωσε την μείωση του προσωπικού και της δουλειάς της περίπου στο μισό. Η εταιρία έριξε την ευθύνη στην πανδημία η οποία επηρέασε τις αεροπορικές εταιρίες κατά πολύ.

Ακόμη και η προσφορά για νέες θέσεις εργασία στον παραπάνω τομέα με την αμοιβή των 35 λίρων την ώρα δεν δείχνει να ανακουφίζει το φαινόμενο με τις ουρές που δημιουργούνται στα αεροδρόμια να είναι ανυπόφορες.

Αεροδρόμιο: Προσοχή αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό - Δείτε τι γίνεται με τις βαλίτσες

Η εικόνα από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου

Ουρές στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στον Έβρο: Σοκ – Οδυνηρή οικολογική καταστροφή στη Δαδιά

Το αεροδρόμιο στο Καστελόριζο έκλεισε για το «τίποτα» – Ξεχασμένοι ήρωες στη χώρα της εγκατάλειψης

Τουρκία: ΣΟΚ στους Τούρκους – Ούτε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο στα 500 του κόσμου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αεροδρόμιο: Προσοχή αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό – Δείτε τι γίνεται με τις βαλίτσες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις