ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφηνίασαν στον ΣΚΑΪ Γ.Παυλάκης και Α.Πορτοσάλτε: «Πόρτα – πόρτα υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους, με το ζόρι»!

Ο γιατρός Γιώργος Παυλάκης μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε, έγραψαν νέα μαύρη σελίδα ντροπής στα απάνθρωπα αίσχη που ακούγονται από τηλεοράσεως, στον καιρό της πανδημίας.
Αφηνίασαν στον ΣΚΑΪ Γ.Παυλάκης και Α.Πορτοσάλτε: «Πόρτα – πόρτα υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους, με το ζόρι»!

Παυλάκης – Πορτοσάλτε: Ενώ όλο και περισσότερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου χαλαρώνουν τα μέτρα καθώς η πανδημία φαίνεται πως οδηγείται σε ύφεση, δημοσιογράφοι και «ειδικοί» που εμφανίζονται στον ΣΚΑΪ παραμένουν κολλημένοι στον βούρκο της προπαγάνδας απολυταρχισμού.

Σε αυτά τα 2 χρόνια βρήκαν χρυσή ευκαιρία να μετατραπούν σε υγειονομικούς «χωροφύλακες», να πάρουν λεπτά δημοσιότητας και ψευδο – εξουσίας, και να εξωτερικεύσουν όλα τα μισανθρωπικά και αντιδημοκρατικά συμπλέγματα τους. Και τώρα που βλέπουν το αφήγημα να τελειώνει, λυσσούν με περισσότερη μανία μπας και μείνει ζωντανό για λίγο περισσότερο.

Παυλάκης: Ένεση με το ζόρι, όπως λέμε… φόρος με το ζόρι!

Σε αυτή την απέλπιδα προσπάθεια ευθυγραμμίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης με… συμπρωταγωνιστή (ποιον άλλον;) τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Σε ένα απίστευτο παραλήρημα ολοκληρωτισμού, ο κ. Παυλάκης χαρακτήρισε αντίπαλους (!) όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, ζήτησε οριζόντιο υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ χρησιμοποίησε το εξής παρανοϊκό επιχείρημα:

«Το κράτος σας ρωτά για να πληρώσετε φόρους; Δεν σας ρωτάει, και αν δεν τους πληρώσετε δεν είναι ο καθένας ό, τι θέλει. Αν δεν τους πληρώσετε, έρχονται και τα παίρνουν και πηγαίνετε φυλακή».

«Αυτό σημαίνει υποχρεωτικότητα», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε που… ένιωσε πως βρήκε «τον άνθρωπο του». «Υποχρεωτικότητα!», απάντησε ο γιατρός με απόλυτο τρόπο. «Άρα τους εμβολιάζουμε με το ζόρι, ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και ο κ. Παυλάκης απάντησε «ναι, εγώ είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού»!

Είναι αυτονόητο πως οποιοσδήποτε πολίτης που έχει «σώας τας φρένας» δεν νοιώθει απόλυτη ντροπή που στην ελληνική τηλεόραση μεταδίδονται τέτοιοι διάλογοι αίσχους, τότε δεν έχει καμία επαφή με την έννοια της συνταγματικότητας και της δημοκρατίας.

Φτάσαμε στο έσχατο σημείο κατάντιας να βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση γιατρούς και δημοσιογράφους να ισχυρίζονται πως εξισώνονται οι φόροι (που προβλέπονται από το σύνταγμα), με μια υποχρεωτική ιατρική πράξη (με το ζόρι), μια βίαιη επέμβαση στο σώμα ΠΑΡΑ τη θέληση του πολίτη, ένα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ δηλαδή, όπως αναγνωρίζεται από τον κώδικα της Νυρεμβέργης, τη Σύμβαση του Οβιέδο και άλλες συμβάσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Και μάλιστα να το ζητούν απεγνωσμένα και επιτακτικά, ενώ σχεδόν σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχει εφαρμοστεί ένα τέτοιο επαίσχυντο μέτρο, και ενώ παγκοσμίως τα μέτρα χαλαρώνουν και οι υπάρχουσες (επιλεκτικές) υποχρεωτικότητες υποχωρούν!

Το ότι δεν παρεμβαίνει κανένας υπεύθυνος φορέας για τα σημεία και τέρατα που μεταδίδονται από γιατρούς και δημοσιογράφους, είναι και αυτό δείγμα απόλυτης παρακμής.

Αυτός ο διάλογος που άνετα θα μπορούσε να είναι βγαλμένος από τα κατάστιχα του ναζισμού, συνεχίστηκε με τους 2 παραληρούντες να πιάνουν το θέμα του υγειονομικού χαρατσιού, με τον Άρη Πορτοσάλτε να αποφαίνεται πως είναι «λίγα τα 100 ευρώ, 300.000 αρνήθηκαν, άρα τα έχουν», και ο κ. Παυλάκης να απαντά πως πρέπει να πάνε να τους εμβολιάσουν «πόρτα – πόρτα» και να υπάρξουν «αυστηρές κυρώσεις» σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.

Το ντελίριο συμπεριλάμβανε και ένα (εκτός τόπου και χρόνου) αίτημα του γιατρού για lockdown, ενώ ασφαλώς για… κλείσιμο της παράστασης υπήρξαν και ρατσιστικές μομφές προς την εκκλησία και τους χριστιανούς από τους 2 συνομιλητές.

Ελληνική τηλεόραση… το μεγαλείο σου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφηνίασαν στον ΣΚΑΪ Γ.Παυλάκης και Α.Πορτοσάλτε: «Πόρτα – πόρτα υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους, με το ζόρι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.