ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστραλία: Μόλις το 17% των ενηλίκων εμβολιάστηκε

Μόλις το 17% των ενήλικων ατόμων έχει επιλέξει να εμβολιαστεί όπως τονίζουν σε ΜΜΕ του εξωτερικού.
Αυστραλία: Μόλις το 17% των ενηλίκων εμβολιάστηκε

Αυστραλία: Μόλις το 17% των ενήλικων ατόμων έχει επιλέξει να εμβολιαστεί όπως τονίζουν σε ΜΜΕ του εξωτερικού.

Αυστραλία: Στην Μύκονο γίνεται αγώνας δρόμου για να γλιτώσει το lockdown!.

Την ίδια ώρα στην Αυστραλία ο στρατός και ελικόπτερα χρησιμοποιούνται για εφαρμοστεί όπως επιθυμούν οι αρχές το lockdown. Ενώ επιβάλλεται πρόστιμο 500 δολαρίων σε όσους δεν φοράνε μάσκα.

Δρακόντια μέτρα επικρατούν και οι σειρήνες ήχησαν με μηνύματα να στέλνονται από τα ελικόπτερα στο ουρανό: «Να τηρείται όλα τα υγειονομικά μέτρα, σε όποιον δεν το πράττει θα επιβάλλονται πρόστιμα».

Οι αρχές προσπάθησαν να κάνουν μικρότερο το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός. Με την απομόνωση τον ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό και το κλείσιμο των συνόρων.

Την ίδια ώρα πάντως μόλις το 13% από τον ενήλικο πληθυσμό έχει κάνει το εμβόλιο. Με την ανησυχία για την διασπορά του ιού να γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

1.300 αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους στο Σίδνεϊ και έστησαν μπλόκα στους δρόμους για να αποτρέψουν διαδηλώσεις ενάντια στο lockdown, στις οποίες είχαν γίνει επεισόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

250 πρόστιμα επιβλήθηκαν, ενώ συνελήφθη άντρας, που ήθελε να ταξιδέψει με τρένο πέρα από την περιοχή, που επιτρέπουν οι αρχές.

Ο πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον ανέφερε πως το 80% των ενήλικων ατόμων θα πρέπει να εμβολιαστεί, ώστε να ανοίξουν τα σύνορα και ο κόσμος να αποκτήσει και πάλι την ελευθερία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Οι πλήρως εμβολιασμένοι μεταδίδουν τη μετάλλαξη Δέλτα όπως και οι ανεμβολίαστοι

Κορονοϊός: Εμβολιάζουν τα 12χρονα οι γονείς; – Πόσοι δήλωσαν στην πλατφόρμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το τρόπαιο του ΝΒΑ πρώτα στα Σεπόλια – Να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και με την Εθνική!» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυστραλία: Μόλις το 17% των ενηλίκων εμβολιάστηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.