ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγία Παρασκευή: Σε επιφυλακή για τρίτο βράδυ η ΕΛ.ΑΣ (vid)

Αγία Παρασκευή: Σε επιφυλακή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ για τον κίνδυνο συγχρωτισμού στις πλατείες της Αθήνας. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι ήδη έντονη, όπου περιπολικά με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα καλούν τους κατοίκους της περιοχής να μην συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Χαρδαλιάς μίλησε με έντονο ύφος για τους…...
Αγία Παρασκευή: Σε επιφυλακή για τρίτο βράδυ η ΕΛ.ΑΣ (vid)

Αγία Παρασκευή: Σε επιφυλακή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ για τον κίνδυνο συγχρωτισμού στις πλατείες της Αθήνας.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι ήδη έντονη, όπου περιπολικά με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα καλούν τους κατοίκους της περιοχής να μην συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χαρδαλιάς μίλησε με έντονο ύφος για τους… μάγκες της πλατείας

Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι δυνάμεις των ΜΑΤ ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα δεν αναμένεται να μεταβούν προληπτικά στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα.

Δείτε το video με τις συστάσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ:

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγία Παρασκευή: Σε επιφυλακή για τρίτο βράδυ η ΕΛ.ΑΣ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.