ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωγή 5,6 εκατ. ευρώ για την 14χρονη Γωγώ που πέθανε μετά απο δαχτυλίδι στο στομάχι – Ελεύθερος ο γιατρός

Το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ διεκδικεί ο Πάτερ Βησσαρίων από τον γιατρό που προκάλεσε το θάνατο της κόρης του.
Αγωγή 5,6 εκατ. ευρώ για την 14χρονη Γωγώ που πέθανε μετά απο δαχτυλίδι στο στομάχι – Ελεύθερος ο γιατρός

Πέρασε κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από την ημέρα που ο Πάτερ Βησσαρίων Καντούνης έχασε το αγγελούδι του από ιατρικό λάθος σε μια ανείπωτη τραγωδία που ράγισε καρδιές.

Πλέον, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι σαρωτικές, καθώς οι γονείς της 14χρονης Γωγούς από τη Θεσσαλονίκη κατέθεσαν αγωγή-μαμούθ ύψους 5,6 εκατ. ευρώ κατά της κλινικής και του κατηγορούμενου γιατρού.

Ο ίδιος ο Πάτερ, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της άτυχης μαθήτριας, πιστεύει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε λάθος του χειρουργού, ο οποίος παρά τις σοβαρές καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του, δεν έχει τεθεί μέχρι και σήμερα σε αργία.

Η αδικοχαμένη Γωγώ δεχόταν bullying στο σχολείο λόγω των επιπλέον κιλών της. Τα επικριτικά σχόλια την οδήγησαν να πείσει τον ιερέα πατέρα της ώστε να υποβληθεί στη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση, η οποία, όμως, αποδείχθηκε μοιραία.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Κική Πακιρτζίδου, έχει καταθέσει υπόμνημα με αίτημα την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της θανατηφόρου έκθεσης σε βάρος του γιατρού και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υπεξαγωγής εγγράφου.

Ωστόσο, εκκρεμούν τόσο η ποινική και η αστική δικογραφία μετά την άσκηση της αγωγής.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωγή 5,6 εκατ. ευρώ για την 14χρονη Γωγώ που πέθανε μετά απο δαχτυλίδι στο στομάχι – Ελεύθερος ο γιατρός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.