ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλιμος: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις σε γνωστό beach bar

Πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που κατήγγειλαν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων από συγκεκριμένο πάρτι σε μπιτς μπαρ.
Άλιμος: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις σε γνωστό beach bar

Άλιμος: Πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που κατήγγειλαν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων από συγκεκριμένο πάρτι σε μπιτς μπαρ.

Άλιμος: Συναγερμός στα Νότια προάστια, έπειτα και από τη  συρροή που προέκυψε από πάρτο σε γνωστό μπιτς μπαρ.

Οι υπεύθυνοι του χώρου διασκέδασης αποφάσισαν να σταματήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του μπιτς μπαρ:

«Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332  και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event  με Boris Brejcha δεν θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία , δυστυχώς το πρόγραμμα του καλλιτέχνη είναι πιεσμένο και το event αναβάλλεται για το 2022.

Για όλους εσάς, που αγοράσατε εισιτήρια, τα χρήματα θα σας επιστραφούν στο ακέραιο από την Πέμπτη 8.07.2021 έως και την Παρασκευή 16.07.2021 από το Viva.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία #staysafe #GetVaccinated».

 

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Οριστική η πρόβα τζενεράλε με Μίλαν – Φιλικά και με Άλκμααρ, Μπασακσεχίρ

Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλιμος: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις σε γνωστό beach bar», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.