ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου

Στάση εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς για αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου, κανονικά θα δρομολόγια των λεωφορείων.
Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου

Στάση εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς για αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου, κανονικά θα δρομολόγια των λεωφορείων.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ και το Μετρό, αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου, όπως έκαναν γνωστό. Αντίθετα τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια τους στην Αττική.

Ο λόγος γι’ αυτήν την απεργία είναι πως εκτελούν τα δρομολόγια που πρέπει, χωρίς να υπάρχει κλιματισμός στην καμπίνα του οδηγού.

Επίσης δουλεύουν χωρίς να έχουν ρεπό για να μπορέσουν να βγουν τα δρομολόγια όπως καταγγέλλουν οι οδηγοί της ΣΤΑΣΥ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν πως θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τις 21:00 ως και τη λήξη της κυκλοφορίας και στις τρεις γραμμές του μετρό (1, 2 και 3).

Χαρακτηριστικά σ’ αυτήν αναφέρουν: «Στην είσοδο του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού και ενώ οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλές, στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο δρομολογούνται συρμοί που εκτός των άλλων, δεν λειτουργεί καν το κλιματιστικό στην καμπίνα οδήγησης!!! Καλούνται δηλαδή οι ηλεκτροδηγοί να παραλάβουν τραίνα τα οποία όλη την ημέρα τρέχουν εκτεθειμένα στις υψηλές θερμοκρασίες, επειδή η εταιρεία δεν πρόλαβε να επιδιορθώσει εγκαίρως τα κλιματιστικά τους!!!.

Προφανώς, οι εργαζόμενοι για αυτούς, είναι αμελητέα ποσότητα και ποιότητα! Τα στελέχη που διαχειρίζονται είτε την επισκευή είτε τη δρομολόγηση των τραίνων, αρκούνται στην πραγματοποίηση υποτυπώδους συγκοινωνίας στις Γραμμές 1, 2 & 3, αναρωτιόμαστε δε για το αν είναι περήφανοι για το έργο τους! Όπως επίσης, τα εξοντωτικά βαρδιολόγια που εφαρμόζονται στη Γραμμή 3 του Μετρό, σε συνδυασμό με την άρνηση της Διοίκησης να ενσκήψει στο πρόβλημα, κωφεύοντας επιδεικτικά, δεν αφήνουν σε εμάς άλλα περιθώρια, αφού η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Για τους λόγους αυτούς, το ΔΣ ΣΗΕΚ, αποφάσισε για την πραγματοποίηση μίας (1) Στάσης Εργασίας, την Τετάρτη 7-7-2021 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, με σκοπό την εξεύρεση ουσιαστικής λύσης στα προβλήματα που έχουν με σαφήνεια και κατ’ επανάληψη αναφερθεί στην Εταιρεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν ικανός να ρίξει μέχρι το ελικόπτερο της αστυνομίας»

Άρης: Τα πάντα όλα για Λέμος!

Survivor Σάκης Κατσούλης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.